Τα πιο Ακριβά Γυαλιά Ηλίου Online!

Σου αρέσει η πολυτέλεια; Αναρωτιέσαι ποιά είναι τα πιο ακριβά γυαλιά ηλίου ανδρικά και γυναικεία; Είσαι στο σωστό μέρος! Βρες πολυτελή μαύρα γυαλιά ηλίου και όχι μόνο!

Καλώς όρισες στο Cosmoptical blog. Αυτό το άρθρο είναι για εσένα, εάν ο τομέας “γυαλιά ηλίου εκπτώσεις” σε αφήνει παγερά αδιάφορο!

Θέλεις να είσαι μοναδικός και ψάχνεις ακριβά γυαλιά ηλίου; Αυτό το post και βίντεο είναι για εσένα!

Η πιο καυτή εποχή για γυαλιά ηλίου έφτασε και είναι καιρός να ενημερώσεις τη συλλογή σου με ένα πιο σύγχρονο ζευγάρι γυαλιών.

Είτε είσαι συλλέκτης γυαλιών ηλίου à la Anna Wintour είτε αγοράζεις περιστασιακά, τα γυαλιά ηλίου είναι ίσως το πιο σημαντικό αξεσουάρ που πρέπει να έχεις.

Όχι μόνο γιατί προστατεύουν τα πολύτιμα μάτια σου και την υγεία της όρασής σου από την ανεπανόρθωτη ζημιά του ηλίου, αλλά και γιατί αναβαθμίζουν το στυλ σου.

Είτε είσαι τύπος που επιλέγεις statement κομμάτια, είτε ακολουθείς πιστά τα trends, σίγουρα υπάρχει ένα γυαλί ηλίου για το πρόσωπό σου.

Αν θέλεις λοιπόν να χαρίσεις στα μάτια σου την κομψή προστασία που τους αξίζει, είμαστε εδώ να σε καθοδηγήσουμε στη ζούγκλα των πιο ανταγωνιστικών premium εταιρειών γυαλιών ηλίου, που πρέπει να γνωρίζεις.

VERSACE

Τολμηρά ως ενοχλητικά, τα γυαλιά ηλίου Versace προσθέτουν έναν αέρα εμπιστοσύνης σε κάθε εμφάνιση.

FENDI

Ποιος είπε ότι το λογότυπο της μάρκας των γυαλιών ηλίου πρέπει να αναγράφεται μόνο επάνω στον σκελετό; Μια εταιρεία με ένα μονόγραμμα τόσο iconic όσο η Fendi, το αναγράφει και πάνω στους φακούς των γυαλιών, σε απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα με τον σκελετό.

MCM

Το γνωστό για τις ποιοτικές και πρακτικές τσάντες του γερμανικό brand, ξεχωρίζει πλέον και για τη Luxury συλλογή MCM γυαλιά ηλίου του που είναι εμπνευσμένη από την καθημερινή ζωή.

JIMMY CHOO

Η συλλογή Γυναικείων γυαλιών Jimmy Choo προτείνει γυαλιά ηλίου που σχεδιάστηκαν για την γεμάτη αυτοπεποίθηση, κομψή και διακριτική γυναίκα που τολμά να ξεχωρίζει.
Αυτή η συλλογή γυαλιών αποπνέει μια γοητευτική κομψότητα, συνδυάζοντας την ελαφρότητα με την εκλεπτυσμένη λάμψη των κρυστάλλων Swarovski® και τη θηλυκότητα του γκλίτερ.

MIU MIU

Όπως όλες οι μικρές αδελφές η Miu Miu περιστασιακά επηρεάζεται και δανείζεται κομμάτια από την Prada. Σαφώς όμως τα γυαλιά Miu Miu έχουν μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.

MOSCHINO

Τα γυαλιά ηλίου της ιταλικής μάρκας Moschino αντικατοπτρίζουν τη δημιουργηκότητα του creative director της Jeremy Scott. Είναι νεανικά, τολμηρά με λάμψη και φρεσκάδα.

MARC JACOBS

Για μια εκλεπτυσμένη, σύγχρονη γυναίκα που θέλει να νιώσει μοναδική, η νέα συλλογή με γυαλιά ηλίου Marc Jacobs Eyewear είναι η πιο λαμπερή επιλογή. Τα γυαλιά της μάρκας είναι αναγνωρίσιμα από το ελαφρώς αστικό στιλ τους, το οποίο είναι γεμάτο με εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες και πολύ χαριτωμένες γραμμές.

VALENTINO

Ο οίκος Valentino κατέκτησε την διεθνή σκηνή ντύνοντας είδωλα όπως η Jacky Kennedy και η Elizabeth Taylor. Τα γυαλιά ηλίου Valentino, είναι πάντα σοφιστικέ αλλά ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις.

DIOR

Ιδρύθηκε το 1946 από τον γάλλο ράφτη Christian Dior. Παραμένει ένας από τους πιο γνωστούς οίκους μόδας. Συχνά, κομμάτια από τις συλλογές γυαλιών ηλίου του οίκου, αν και ακριβά γίνονται από τα most wanted της σεζόν.

BURBERRY

Η Burberry είναι συνώνυμο του κλασικού βρετανικού στυλ. Με τον Christopher Bailey στο τιμόνι τα τελευταία 17 χρόνια, η μάρκα έχει αναβιώσει, συγχωνεύοντας απρόσκοπτα τα στοιχεία της με μοντέρνες, σύγχρονες προσθήκες.

GIVENCHY

H πιο διάσημη ambassador του brand είναι η Audrey Hepburn. Αυτή καθιέρωσε τη φήμη του οίκου, φορώντας το περίφημο “μικρό μαύρο φόρεμα” στο Breakfast at Tiffany’s.
Τα γυαλιά ηλίου Givenchy ταιριάζουν σε άνδρες και γυναίκες με εκλεπτυσμένο στυλ που δεν διτάζουν να τολμούν.

PRADA

Η συλλογή Prada γυαλιά ηλίου κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο εδώ και πολλά χρόνια λόγω του εκλεπτυσμένου και ξεχωριστού στυλ τους.

DSQUARED2

Τα γυαλιά ηλίου Dsquared με επιρροές από το χρώμα και την ενέργεια της Pop κουλτούρας του ’50 και του ’70, συνδυάζουν αντιθέσεις όπως σπορ-λαμπερή, χαλαρή-εξωφρενική, αρσενική-θηλυκή.

DOLCE GABBANA

Οι δημιουργοί της Dolce Gabbana έχουν εμπνευστεί από τoν νότιo αισθησιασμό γυναικών όπως η Σοφία Λόρεν ή η Κλαούντια Καρδινάλε. Η εμπιστοσύνη που προβάλλονται από αυτούς τους χαρακτήρες αντικατοπτρίζεται όχι μόνο στις γυναικείες συλλογές γυαλιών αλλά και στις ανδρικές γραμμές της εταιρείας

Στο video που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει μια επιλογή από τα καλύτερα γυναικεία και ανδρικά γυαλιά ηλίου για κάθε σχήμα προσώπου.

Αγορά Ακριβών Γυαλιών Ηλίου

Επισκεφτείτε την σελίδα μας γυαλιά ηλίου γυναικεία μάρκες και επιλέξτε το κατάλληλο range τιμής που έχετε στο νου σας για αγορά ακριβών γυαλιών ηλίου.

Κάντε το ίδιο και για τα καλύτερα ανδρικά γυαλιά ηλίου. Καλή απόλαυση!


Σχετικά άρθρα

  1. Χαμόγελο του Παιδιού πως να βοηθήσω
  2. Balmain γυαλιά ηλίου πολυτελείας
  3. Αγορά φακών επαφής – οράσεως online