Cosmoptical Gift Guide – Προτάσεις Δώρων για τις γιορτές

Η πιο αγαπημένη περίοδος όλων των ανθρώπων, ή των περισσότερων τουλάχιστον, έφτασε! Φυσικά και εννοούμε τα Χριστούγεννα και γενικά όλη αυτή την μαγική περίοδο. Φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα δέντρα, μελομακάρονα, κουραμπιέδες και φυσικά δώρα, πολλά δώρα, μικρά ή μεγάλα έρχονται να δώσουν έναν τόνο πιο ευχάριστο!

Βέβαια κάποιες φορές παρ’ όλο που όλα είναι τόσο όμορφα, υπάρχει κάτι που μπορεί να χαλάσει αυτές τις υπέροχες στιγμές! Τι; Μα φυσικά, η αναζήτηση και η επιλογή του ιδανικού Χριστουγεννιάτικου Δώρου. Πόσες φορές σας έχει συμβεί να σπαταλήσετε ατελείωτες ώρες αναζητώντας το τέλειο δώρο, και στο τέλος να αγοράζετε κάτι βιαστικά διαπιστώνοντας ότι δεν κάνατε την καλύτερη επιλογή; Πολλές… Για αυτό εδώ στο Cosmoptical, δημιουργήσαμε μια νέα ειδική κατηγορία με Προτάσεις Δώρων – Gifts, που θα σας γλιτώσει από σκέψη, χρόνο και χρήματα ώστε να επιλέξετε μοναδικά και απόλυτα χρήσιμα δώρα που θα ενθουσιάσουν τους αγαπημένους σας.

Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

Gifts for Her

Στυλ εκλεπτυσμένο, ρετρό, εξεζητημένο casual ή θηλυκό και σικ; Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα γυαλιά που ταιριάζουν σε κάθε τύπο γυναίκας: καστανή, ξανθιά, κοκκινομάλλα, τζίντζερ κ.τ.λ., ανάλογα με το σχήμα προσώπου, την προσωπικότητα και το στυλ. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη συλλογή και προσεκτικά! Οι γυναίκες είναι απαιτητικές.

Gifts for Him

Στυλ κλασικό, σπορ ή πιο εκκεντρικό με σύγχρονο ντιζάιν και τεχνογνωσία; Το να πάρεις ένα δώρο σε έναν άντρα είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά εδώ έχουμε δημιουργήσει μια κατηγορία που το κάθε γυαλί ηλίου ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητα του κάθε άντρα.

Gifts for Children

Μοντέρνα γυαλιά ηλίου, με πλούσια γκάμα ζωηρών αποχρώσεων, ποπ διάθεση και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα είναι οι προτάσεις μας για τους νεότερους φίλους μας. Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα δώρο απαραίτητο όλο τον χρόνο, τόσο για το στυλ αλλά κυρίως για την άψογα προστατευμένη όραση που προσφέρουν στα παιδιά μας.

Οι προτάσεις μας δημιουργήθηκαν έτσι ώστε να καλύπτουν όλα τα στυλ αλλά και όλα τα budget.

Για εσάς που ψάχνετε το ιδανικό δώρο, αλλά θέλετε να κρατήσετε τον γιορτινό σας προϋπολογισμό χαμηλά, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από stylish γυαλιά ηλίου και αξεσουάρ όπως εντυπωσιακές αλυσίδες γυαλιών, πορτοφολάκια, γούνινα μπρελοκάκια ,σε πολύ λογικές τιμές.

Αλλά και για εσάς που λατρεύετε τα Luxury προιόντα, τις πολύτιμες λεπτομέρειες, τα μοναδικά χειροποίητα κομμάτια και τα εκλεπτυσμένα υλικά. Ανακαλύψτε λοιπόν το στυλ για κάθε προϋπολογισμό.

Είμαστε σίγουροι πως με αυτό τον οδηγό χριστουγεννιάτικων Δώρων, ο χρόνος αναζήτησης σας θα ελαχιστοποιηθεί κατά πολύ, και οι αγαπημένοι σας αυτή την χρονιά θα έχουν ένα μεγάλο χαμόγελο μόλις το λάβουν! Καλές αγορές και καλές γιορτές!