Δωροκάρτα Cosmoptical -Gift card

Ηλεκτρονική Δωροκάρτα Cosmoptical

Ψάχνεις το τέλειο και απόλυτα χρηστικό Δώρο που θα σε γλιτώσει από σκέψη και από πολύτιμο χρόνο στα μαγαζιά;

Στο Cosmoptical δημιουργήσαμε την ιδανική ηλεκτρονική Δωροκάρτα που θα εντυπωσιάσει τόσο εσένα όσο και τον παραλήπτη της.

Αφενός γιατί καλύπτει όλα τα budgets, καθώς εσύ ορίζεις το επιθυμειτό ποσό που θέλεις να διαθέσεις ως δώρο. Αφετέρου γιατί ο δωρολήπτης ανάλογα με το στυλ και τις ανάγκες του, είναι ελεύθερος να επιλέξει προιόντα φροντίδας της όρασης, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά ηλίου μάρκες, γυαλιά οράσεως, αξεσουάρ, φακούς επαφής, και υγρά συντήρησής τους.

Επιπλέον έχεις δύο επιλογές για να πραγματοποιήσεις την αγορά της δωροκάρτας σου. Επιλέγοντας Σε εμένα, λαμβάνεις άμεσα τη Δωροκάρτα στο email σου και στη συνέχεια την αποστέλλεις ή την προσφέρεις εσύ προσωπικά σε όποιον επιθυμείς.

Επιλέγοντας Αποστολή σε ένα φίλο, η Δωροκάρτα αποστέλλεται στιγμιαία στο e-mail του μαζί με το προσωπικό σου μήνυμα αγάπης και τις απαραίτητες οδηγίες για την εξαργύρωσή της.

Η Δωροκάρτα ισχύει:

  • για online αγορές από το Cosmoptical.gr
  • για τηλεφωνικές παραγγελίες στο 6982079888

  • για αγορές από το φυσικό κατάστημα Cosmoptical στην Δράμα, Μ. Αλεξάνδρου 22.
  • για χρονικό διάστημα ενός έτους από την ημερομηνία αποστολής στον δωρολήπτη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για αγορά ειδών αξίας ίσης ή μεγαλύτερης από το ποσό που αναγράφεται. Η διαφορά καλύπτεται με έναν από τους τρόπους πληρωμής.

  • Λάβετε υπόψη ότι οι δωροκάρτες δεν επιστρέφονται και δεν μπορούν να ανταλλαχθούν με μετρητά. Επίσης τυχόν χαμένες, κλεμμένες ή απεσταλμένες σε λάθος email Δωροκάρτες δεν επιστρέφονται ή αντικαθίστανται.