Κατέπληξε το Βαλεντινάκι σου με φανταστικά γυαλιά ηλίου! Ένα εντυπωσιακό και χρηστικό δώρο.

Είναι Φεβρουάριος, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει. Ώρα να σκεφτείς ένα ξεχωριστό δώρο για τον αγαπημένο σου ή την αγαπημένη σου. Σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με υπέροχα γυαλιά υψηλής ποιότητας για όλα τα στυλ γυναικών και ανδρών.
Είτε σου αρέσουν οι καρδούλες, είτε όχι, θα βρεις σίγουρα ένα αυθεντικό γυαλί ηλίου που θα σου αρέσει για να προστατεύσεις τα υπέροχα μάτια του/της αγαπημένου/ης σου.
Άλλωστε η άνοιξη πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και ο ήλιος παίρνει τη θέση του χιονιού και της βροχής, τα μάτια του/της χρειάζονται προστασία.

Για αυτήν:

Αν το κορίτσι σου είναι ρομαντικό σου προτείνουμε τα MOL008/S 0T7/UE από τη νέα συλλογή της Moschino Love.

Γυαλιά ηλίου 2019 κοκάλινα στην μετόπη, σε χρώμα βαθύ ροζ με ιριδίζον καθρέφτη στους φακούς και μεταλλικούς βραχίονες με μια διακριτική καρδούλα στο χρώμα του ροζ χρυσού.

Εάν στο κορίτσι σου αρέσει η κομψότητα και η πολυτέλεια το DG2214 02/D0 κομμάτι από την νέα συλλογή της Dolce & Gabbana, είναι ιδανικό για να την καταπλήξεις.
Εντυπωσιακά oversized μεταλλικά γυαλιά ηλίου, με φακούς σε ροζ μοβ καθρέφτη και πιο σκούρα απόχρωση στις άκρες των φακών, οι οποίοι συγκρατούνται με μεταλλικές διακριτικές λεπτομέρειες στο χρώμα του ροζ χρυσού. Οι βραχίονες είναι μεταλλικοί επίσης στο χρώμα του ροζ χρυσού.

Dolce & Gabbana

Για πιο ροκ εμφανίσεις, το μοντέλο THE SCANDAL ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γυαλιά της συνεργασίας της Le Specs με τον Adam Selman, είναι το απόλυτο δώρο για την καλή σου.
Γκρι σκούροι φακοί σε έντονο Cat-eye σχήμα, με μεταλλικές κόκκινες εντυπωσιακές λεπτομέρειες στο πάνω και κάτω μέρος της μετόπης.
Οι βραχίονες είναι και αυτοί μεταλλικοί σε κόκκινο χρώμα. Ένα μοντέλο σκάνδαλο!

AdamSelamanXLeSpec

Παρόμοιο στυλ σε ιδιαίτερα κομψό και παιχνιδιάρικο ύφος είναι το μοντέλο Whoberie 003 της εταιρείας KALEOS. Χειροποίητα μοναδικά γυαλιά ηλίου με φωτεινούς φακούς σε κόκκινη απόχρωση που περιβάλλονται από μέταλλο σε χρυσό χρώμα. Το πάνω μέρος της μετόπης είναι κοκάλινο σε κόκκινο χρώμα. Οι βραχίονες είναι μεταλλικοί σε χρυσό χρώμα ενώ στα ακροβραχιόνια καταλήγουν σε κόκκινο χρώμα.

whoberi-003

Φωτιά στο κόκκινο με ένα υπέροχο μοντέλο της GUESS, το GU7589 66. Κοκάλινος σκελετός σε κόκκινο τολμηρό χρώμα και φακούς σε ασημί καθρέφτη.
Ένα εντυπωσιακό γυαλί ηλίου σε σχήμα παραλληλόγραμμο και με φαρδείς βραχίονες, εμπνευσμένο από την δυναμική δεκαετία των ’80s.

gu7589-66c

Για πιο ποπ διαθέσεις με προβολή έμπρακτης αγάπης, φουλ στη καρδούλα είναι το μοντέλο DG 4319 3180/8G της Dolce & Gabbana.
Μαύρος σκελετός με μεταλλική γέφυρα σε χρυσό χρώμα και Love 4 Ever, all over my face.

dg-4319-31808g

Για κορίτσια με πιο κλασσική διάθεση η Ray-Ban έχει το κατάλληλο μοντέλο, το RB 4314N 1249/U0. Σε σχήμα Cat-eye, καφέ ταρταρούγα στον κοκάλινο σκελετό και με φωτεινούς φακούς σε χρώμα βιολετί, αυτά τα γυαλιά ηλίου εξισορροπούν τον σύγχρονο σχεδιασμό τους με τη διαχρονικότητα.

RB4314N-1249U0

Lolipop, lolipop, ou la la loli loli… από τον γαλλικό οίκο Givenchy. Το oversized GV 7106/S 4TL/3X είναι εμπνευσμένο από τα ’70s. Λίγο ο ρομαντισμός που αποπνέει η μέρα, λίγο το ουράνιο τόξο… σκελετός κοκάλινος σε μεγάλο μέγεθος που αποπνέει θηλυκότητα με ημιδιάφανα εφέ στις αποχρώσεις του. Ο σκελετός συνδυάζει αναπάντεχα όμορφα, κίτρινες, φουξ και διάφανες αποχρώσεις.
Οι βραχίονες του είναι μαύροι και φέρουν διακριτική χρυσή πλακέτα με το λογότυπο του οίκου.

gv-7106s-4tl3x

Για αυτόν:

Με τέτοιο υπέροχο δώρο κορίτσια, η ανταπόδοση πρέπει να είναι ισάξια.

Η Carrera στη φετινή της συλλογή παρουσιάζει το μοντέλο 1018/S Y1190, ένα υπέροχο και αμιγώς αντρικό γυαλί ηλίου με μεταλλικό σκελετό σε χρυσό χρώμα και διπλή γέφυρα που περιβάλλεται από δερμάτινη λεπτομέρεια σε κόκκινο χρώμα.

ca-1018s-y1190

Ο οίκος Tommy Hilfiger διαθέτει για αυτή τη σεζόν αρκετά γυαλιά με μεταλλικές και φίνες λεπτομέρειες.
Ένα από αυτά είναι το μοντέλο 1598/S KJ1/IR σε σχήμα πιλότου με μεταλλικό και πολύ ελαφρύ σκελετό σε ανθρακί χρώμα.

th-1598s-kj1ir

Ένα εντυπωσιακό γυαλί ηλίου για τον αγαπημένο σου που παραπέμπει στα ’70s, είναι το MARC 273/S 086/QT του οίκου Marc Jacobs. Γυαλιά ηλίου τολμηρά με εξαιρετικό σχεδιασμό.
Ο σκελετός είναι κοκάλινος σε σκούρα καφέ ταρταρούγα με λεπτομέρειες σε βαθύ πράσινο.

marc-273s-086qt

Λίγο πιο cool, λίγο πιο road trip, το μοντέλο TH 1628/G/S KJ1/KU της εταιρείας Tommy Hilfiger, με μεταλλικό ασημί σκελετό σε στενή γραμμή και ασημί καθρέφτη.

th-1628gs-010ku

Ένα διαφορετικό στυλ προτείνει η εταιρεία Ralph Lauren, με το μοντέλο PH 4101 5001/87. Μαύρο κοκάλινος σκελετός με γκρι φακούς σε στρόγγυλο σχήμα.

ph-4101

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η πρόταση της εταιρείας Ray-Ban με το μοντέλο RB 4259 6380/73, Ένα ευκολοφόρετο και ελαφρύ γυαλί ηλίου, σε απόχρωση του μπλε από τη νέα συλλογή της εταιρείας, που συμπληρώνει τέλεια όποιο και να είναι το στυλ του αγαπημένου σας.

rb-4259-638073

Υπέροχα δώρα που θα μείνουν αξέχαστα στο άλλο σου μισό. Το Cosmoptical είναι κοντά σου για να δηλώσεις την αγάπη σου.

Καλοφόρετα!