For Art’s Sake – Μοναδικά Χειροποίητα Γυαλιά Ηλίου

Η εταιρεία For Art’s Sake ιδρύθηκε το 2016 στο Λονδίνο και μέσα σε 3 χρόνια κατάφερε να βρίσκεται σε όλα τα high end καταστήματα ανά τον κόσμο με σχέδια fashion-forward.

Γυαλία ηλίου που διαφέρουν στη λεπτομέρεια.

Στη For Art’s Sake φροντίζουν τη λεπτομέρεια, αφήνοντας να εστιασετε στη συνολική εικόνα. Αυτός είναι ο στόχος της εταιρείας και φαίνεται σε κάθε μέρος του γυαλιού αλλά και του “περιτυλίγματος”.

Οι χειροποίητοι σκελετοί της For Art’s Sake έχουν έντονα στοιχεία σχεδιασμού. Είναι συνήθως oversised με παιχνιδιάρικες πινελιές, ντεγκραντέ φακούς και ιδιαίτερα ντεκόρ.
Οι κοκάλινοι σκελετοί είναι λαξευμένοι στο χέρι και το υλικό τους έχει φυτική προέλευση που σημαίνει ότι είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Η εταιρεία For Art’s Sake εξασφαλίζει τη μέγιστη προστασία των οφθαλμών μας, με φακούς ανώτερης ποιότητας, ελαφριούς, εξαιρετικά ανθεκτικούς και σχεδιασμένους για να παρέχουν πλήρη προστασία από την επικύνδινη ακτινοβολία του ηλίου. Επίσης έχουν αντιανακλαστικές ιδιότητες που βοηθούν το μάτι να βλέπει πιο ξεκούραστα.

Τα επιρρήνια που χρησιμοποιούνται δεν αφήνουν σημάδια στο δέρμα, είναι κατασκευασμένα από νεφρίτη ένα ορυκτό γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Και φτάνουμε στη λατρεμένη συσκευασία. Η For Art’s Sake παρέχει εξαιρετικό packaging για όλα τα ξεχωριστά της γυαλιά ηλίου. Ένα πτυσσόμενο κουτί για ασφαλείς μετακινήσεις στο οποίο περιέχεται μία σκληρή βελούδινη θήκη και ένα πουγκάκι μικροφίμπρα.

Θήκη για γυαλιά ηλίου For Art's Sake

Εταιρική Ευθύνη και Φιλανθρωπία.

Η εταιρεία For Art’s Sake φροντίζει και για την εταιρική της ευθύνη σε συνεργασία με δύο ΜΚΟ ( τις Restoring Vision και Trees for the Future). Έτσι λοιπόν με κάθε αγορά σας γυαλιών ηλίου της For Art’s Sake, δωρίζονται γυαλιά οράσεως σε συνανθρώπους μας με πρόβλημα όρασης που βρίσκονται σε ανάγκη και φυτεύονται επίσης δέντρα τα οποία παράγουν βρώσιμους καρπούς. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της υγείας, την πρόσβαση στην εκπαίδευση, την αύξηση της παραγωγικότητας, της τροφής και γενικά την ανάπτυξη της ποιότητας ζωής των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Η Φετινή συλλογή έχει να παρουσιάσει μοναδικά μοντέλα, εμπνευσμένα από διάφορα μέρη της γης, του γαλαξία αλλά και της φύσης γενικότερα.

Η ομάδα του Cosmoptical επέλεξε για εσάς 4 διαφορετικά μοντέλα της συλλογής SS2019 τα οποία μπορείτε να βρείτε στο e shop μας.

  • Galaxy X / Rose (CX1)

Ελαφρώς διάφανα, ελαφρώς καθρέφτες, τα γυαλιά ηλίου GALAXY X είναι χειροποίητα με μεταλλικό σκελετό και κοκάλινες λεπτομέρειες στη μετόπη. Οι φακοί σε ροζ χρώμα, προσδίδουν έναν υπαινιγμό μυστηρίου με την ελαφρώς διάφανη επιφάνειά τους, αποκαλύπτοντας αρκετά, για να προκαλέσουν ενδιαφέρον, αλλά ακόμα να κρύβουν τα μυστικά του GALAXY

γυαλια ηλιου επωνυμα
Cosmoptical-GalaxyXRose-CX1-1
  • Delta / Black EY2

Τα γυαλιά ηλίου DELTA φέρουν το όνομά τους από το ελληνικό γράμμα δέλτα, το οποίο ενέπνευσε το τριγωνικό σχήμα της μετόπης, η οποία σχηματίζει τρία επικαλυπτόμενα τρίγωνα στη γωνία, το μεσαίο τμήμα του οποίου φέρει διακοσμητικά διαμαντάκια.

Cosmoptical-DeltaBlack-EY2-2
  • Expressionist / Silver EK3

Εκφράστε το προσωπικό στυλ σας με έναν εντελώς νέο, mix and match τρόπο! Στην συνεχή προσπάθεια της FOR ART’S SAKE να βγει από τα όρια των συνηθισμένων όψεων των γυαλιών ηλίου, το μοντέλο EXPRESSIONIST Silver διαθέτει ασημένιες βελούδινες πλευρές και φακούς ασημένιους καθρέφτες που κάνει τη διαφορά από οποιοδήποτε ζευγάρι γυαλιών ηλίου έχει κατασκευαστεί. Αυτό είναι ένα πραγματικά μοναδικό ζευγάρι που θα σας ξεχωρίσει από το πλήθος.

γυναικεια γυαλια ηλιου στυλατα
Cosmoptical-ExpressionistSilver-EK3-2
  • Error 404 / Black CB1

Το Error 404 παίρνει ένα κλασσικό σχήμα σκελετού και το εξυψώνει σε ένα νέο στυλ ημι-μάσκας, επεκτείνοντας τον φακό πάνω από τη γέφυρα, με λεπτομέρειες χρυσού σε σχήμα τριγώνου.

μαυρα γυαλια ηλιου γυναικεια μεγαλα
Cosmoptical-Error404-black-cb1-1

Δείτε και τα υπόλοιπα μοναδικά μοντέλα της For Art’s Sake εδώ