Γιατί να Αγοράσω Γυαλιά Ηλίου τον Χειμώνα!

Γιατί ο χειμώνας είναι η ιδανική εποχή για την αγορά γυαλιών ηλίου;

Πόσοι από εμάς έχουμε την πεποίθηση ότι γυαλιά ηλίου αγοράζουμε από την άνοιξη και έπειτα που έχει περισσότερη ηλιοφάνεια; Στους περισσότερους αυτό ακούγεται λογικό. Πόση αλήθεια όμως κρύβεται σε όλη αυτή την πεποίθηση; Δυστυχώς καμία, είναι ένας μεγάλος μύθος, που δεν έχει κάποια υπόσταση. Οπότε, αφού δεν είναι η πιο ζεστή περίοδος ιδανική για την αγορά νέου ζευγαριού ηλίου, τότε ποια είναι;

Λοιπόν, ο καλύτερος μήνας για να αγοράσουμε νέα αυθεντικά γυαλιά ηλίου που μας παρέχουν προστασία, είναι ο Δεκέμβριος. Όσο και αν σας ακούγεται περίεργο, αυτή είναι η αλήθεια και παρακάτω θα μάθετε το γιατί! Ξεκινάμε;

  • Τον μήνα Δεκέμβριο έρχονται οι νέες παραλαβές. Τι εννοούμε; Όλες οι νέες τάσεις, η άνοιξη-καλοκαίρι κολεξιόν κάνουν την εμφάνιση τους στα ράφια μας.
  • Θα βρεις πιο Luxury Items. Η εμφάνιση τους είναι καθαρά, τον μήνα Δεκέμβριο. Οπότε αν ανήκεις στην κατηγορία που αγαπά την πολυτέλεια, είναι η εποχή σου.
  • Τα best seller κομμάτια «εξαφανίζονται». Με πιο απλά λόγια, η παραγωγή γυαλιών γίνεται στο εξωτερικό και δεν υπάρχει μεγάλο απόθεμα best seller κομματιών στις αποθήκες μας. Για τον λόγο αυτό τα πιο δημοφιλή γυαλιά ηλίου γίνονται γρήγορα sold out.
  • Επόμενο updates συλλογών είναι τον Μάρτιο. Όταν ξεκινάει και επίσημα η ανοιξιάτικη περίοδος, ο κόσμος αποφασίζει να αγοράσει νέα ποιοτικά γυαλιά ηλίου. Αυτό που δεν ξέρει όμως είναι ότι τον Μάρτιο έρχονται μόνο κάποια updates, η βασική συλλογή βρίσκεται ήδη από τον Δεκέμβριο στα ενημερωμένα καταστήματα οπτικών ειδών.
  • Μάρτιος: Ελάχιστες προσθήκες νέων σχεδίων στις ήδη υπάρχουσες συλλογές. Και αυτό τις περισσότερες φορές αναφέρεται σε κάποια ήδη υπάρχων σχέδια, τα οποία ανανεώνονται με πιο καλοκαιρινά χρώματα και ενίοτε εμφανίζονται νέα εξ ολοκλήρου σχέδια.
  • Ας πούμε και το πιο βασικό, τους χειμερινούς μήνες έχουμε ήλιο! Κανένας, μα κανένας δεν υπολογίζει τον ήλιο τον χειμώνα. Λόγω του ότι έχει κρύο, και δεν υπάρχει αυτός ο «καύσωνας», οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως δεν υπάρχει και η επικίνδυνη για τα μάτια ακτινοβολία. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του ανθρώπου! Πολλά προβλήματα και ασθένειες των ματιών και όχι μόνο, έχουν δημιουργηθεί από αυτή την πεποίθηση, θα τα αναλύσουμε κάποια άλλη στιγμή!

Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε πως η αγορά ενός νέου ζευγαριού ποιοτικών γυαλιών ηλίου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση.

Μπορεί κάθε σεζόν να υπάρχουν νέα όμορφα μοδάτα κομμάτια, πριν όμως από οποιαδήποτε αγορά πρέπει να σκεφτόμαστε πρωτίστως τι είναι καλό για τα μάτια μας. Οπότε πριν πάρετε την απόφαση, ενημερωθείτε!


Δείτε το άρθρο μας σχετικά με τα αθλητικά γυαλιά ηλίου

και τις τιμές στα γυαλιά ηλίου 2019.