Τα Πλεονεκτήματα των Φακών Επαφής Acuvue Oasys με Transitions

Στο Cosmoptical μόλις ήρθαν οι καινοτόμοι φακοί επαφής Acuvue Oasys  with Transitions. Οι πρωτοποριακοί αυτοί φακοί επαφής αποτέλεσμα 10ετούς έρευνας, χάρη στην τεχνολογία Transition Light Intelligent που φέρουν, προσαρμόζονται συνεχώς στο μεταβαλλόμενο φως, μειώνοντας την ενοχλητική επίδραση του στα μάτια σας.

Έτσι εξασφαλίζουν λιγότερο ‘κλείσιμο των ματιών’ στο έντονο φως, στις δραστηριότητες σας σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους με εναλλαγές φωτισμού, κατά την οδήγηση αλλά και κατά την χρήση ψηφιακών οθονών.

To Cosmoptical ακολουθεί πάντα τις εξελίξεις της τεχνολογίας όσων αφορά την όραση, έχοντας ως βασικό σκοπό την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και την φροντίδα της υγείας των ματιών σας.

 

ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

1. Η οδήγηση απαιτεί τα αντανακλαστικά σας να βρίσκονται σε εγρήγορση.Όταν οδηγείτε τη νύχτα και εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο με έντονα φώτα, με τη χρήση των Acuvue Oasys Transitions επανακτάτε πιο γρήγορα την όραση σας χωρίς να χρειαστεί να αιφνιδιαστείτε και να κλείσετε τα μάτια σας. Μειώνουν επίσης τα φωτοστέφανα και τις ακτίνες, προσφέροντας πιο σωστή και ξεκούραστη όραση.

2. Όταν αθλείστε το φως του ήλιου ή το τεχνητό φως των προβολέων, μπορεί να σας αποσπάσει και να σας εμποδίσει να δείτε σωστά, με συνέπεια να σας κοστίσει μια καλή επίδοση ή νίκη. Οι δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα μάτια ενός αθλητή από τις απότομες εναλλαγές της έντασης του φωτός, με τους νέους Acuvue Oasys Transitions εξαλείφονται.

3. Ακόμα και όταν διασκεδάζεται σε ένα νυχτερινό κέντρο ή σε μια συναυλία, ή κάνετε το νυχτερινό σας jogging, οι προβολείς που πέφτουν κατά διαστήματα στα μάτια σας, δεν θα τα κλείσουν και έτσι θα έχετε πλήρη έλεγχο του τι συμβαίνει γύρω σας.

Οι νέοι φακοί επαφής Acuvue Oasys με τεχνολογία Transition δεν διορθώνουν μόνο την όρασή σας. Ανταποκρίνονται και προσαρμόζονται γρήγορα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού αφού σκουραίνουν και επανέρχονται άμεσα στην αρχική τους διάφανη κατάσταση, βοηθώντας την όρασή σας να ανακάμψει από το ενοχλητικό έντονο φως.

Επιπλέον προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία, εμποδίζοντας το 100% στην UVB ακτινοβολία και περισσότερο από το 99% της UVA ακτινοβολίας, όσων αφορά τους φακούς επαφής.

Οι ΝΕΟΙ φακοί επαφής Acuvue Oasys Transitions έχουν διακριθεί ως μια από τις “καλύτερες εφευρέσεις για το 2018”, αλλά και με χρυσό βραβείο Silmo d’Or στην κατηγορία Φακοί Επαφής τον Σεπτέμβριο του 2019.

Διατίθενται σε ελάχιστα και επιλεγμένα καταστήματα.

Στην πόλη της Δράμας θα τους βρείτε αποκλειστικά στο φυσικό μας κατάστημα Cosmoptical που βρίσκεται στην Μ. Αλεξάνδρου 22, αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, www.cosmoptical.gr.