Γυαλιά υπολογιστή – όλα όσα πρέπει να μάθεις!

Γυαλιά υπολογιστή για άνδρες, γυναίκες και παιδιά – ένα απαραίτητο και πρακτικό αξεσουάρ για ξεκούραστα μάτια. Συγκεκριμένα, αυτού του τύπου γυαλιά προορίζονται για άνετο διάβασμα όταν βρίσκεσαι μπροστά από οθόνες. Εφόσον ξοδεύεις αρκετές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σου, τα ειδικά σχεδιασμένα γυαλιά υπολογιστή θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως ερεθισμένα μάτια ή θολή όραση μετά από εκτεταμένη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών. Μέσω αυτών των γυαλιών οι αρνητικές παρενέργειες του μπλε φωτός των οθονών, όπως οι ημικρανίες και πονοκέφαλοι, θα απομακρυνθούν. Επιπλέον, θα παρατηρήσεις βελτίωση στην ποιότητα του ύπνου σου, ειδικά αν χρησιμοποιείς τον υπολογιστή πριν πας για ύπνο.

Γυαλιά Υπολογιστή – οι δικές μας επιλογές 

  • Τα Aptica Pop Art Andy είναι γυαλιά unisex που μπορούν να φορέσουν τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άνδρες. Διαθέτουν μαύρο κοκάλινο σκελετό και γεωμετρικό σχήμα, αλλά και διοπτρίες (από +0.00 έως +3.50). Τα συγκεκριμένα γυαλιά υπολογιστή είναι ιδανικά για άτομα με πρεσβυωπία.
  • Τα Izipizi Paris Screen Junior Red Crystal Soft E είναι ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά από 4 έως 8 ετών. Ξεχωρίζουν για τον κόκκινο κοκάλινο σκελετό τους, έχουν γεωμετρικό σχήμα και φακούς Screen Protect. Επιπλέον, οι φακοί αυτοί φιλτράρουν και προστατεύουν τα μάτια, περιορίζοντας έως και το 40% του μπλε φωτός. Αν το παιδί σου ξοδεύει αρκετό χρόνο μπροστά από οθόνες, αυτά τα γυαλιά υπολογιστή αυτό είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα. Συγκεκριμένα, προστατεύουν τα μάτια από την παρατεταμένη χρήση συσκευών και παράλληλα, χαρίζουν ανακούφιση.
  • Τα Nannini Paris Monitor C.148 αποτελούν unisex γυαλιά με γεωμετρικό σχήμα και μαύρο κοκάλινο σκελετό που παρασκευάζονται στην Ιταλία. Οι φακοί Blue Ray Cut που διαθέτουν αποτρέπουν έως και το 40% του μπλε φωτός που εκπέμπεται από τις οθόνες από το να φτάσει στα μάτια.
  • Τα Nannini Paris Monitor C.926 αποτελούν μια πιο ξεχωριστή επιλογή συγκριτικά με τα Nannini Paris Monitor C.148. Αυτό οφείλεται στο χρώμα τους, το καφέ ταρταρούγα. Μπορείτε ωστόσο να προμηθευτείτε τα γυαλιά αυτά σε χρώματα Transparent Gray, Matt Blue και Crystal, όπως κάθε μοντέλο Nannini Paris Monitor.

Μπες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να βρεις την πλήρη συλλογή μας από γυαλιά οράσεως!