Μοντέρνα Γυαλιά Ηλίου 2023 – Οι νέες τάσεις

Το καλοκαίρι του 2023 πλησιάζει και μαζί του φέρνει και την ανάγκη για νέα και μοντέρνα γυαλιά ηλίου. Όμως, ποιες είναι οι τάσεις για την επόμενη σεζόν και πώς μπορούμε να επιλέξουμε τα κατάλληλα γυαλιά για εμάς; Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τις πιο hot τάσεις στα μοντέρνα γυαλιά ηλίου για το 2023 και θα σας δώσουμε συμβουλές για να επιλέξετε το ιδανικό ζευγάρι για εσάς.

Οι μεγάλοι φακοί είναι το νέο μαύρο: Η επιστροφή των oversized γυαλιών ηλίου

Τα oversized γυαλιά ηλίου είναι μια τάση που επανέρχεται δυναμικά στη μόδα του 2023. Μεγάλοι φακοί, πλούσια χρώματα και έντονα στυλιζαρισμένοι σκελετοί είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των oversized γυαλιών ηλίου.  Αναδεικνύουν την προσωπικότητα και το στυλ του καθενός. Επιπλέον, οι μεγάλοι φακοί παρέχουν μεγαλύτερη κάλυψη από τις ακτίνες του ήλιου, προστατεύοντας περισσότερο τα μάτια από τη βλαβερή UV ακτινοβολία. Προσθέστε μια επιπλέον πινελιά σε ένα casual ντύσιμο με αυτό τον τρόπο και δώστε ένα θεατρικό στοιχείο στο στυλ σας.

Οι oversized φακοί μπορούν να είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλους τους τύπους προσώπων, δημιουργώντας ένα αρμονικό και ισορροπημένο look. Πιο συγκεκριμένα, είναι ιδανικά με ένα καλό ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα μακιγιάζ που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Βρείτε εδώ τα μοναδικά Kaleos Eyehunters Γυναικεία Γυαλιά Ηλίου που αντανακλούν τη διάθεση και την προσωπικότητά σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απογειώσει την εμφάνισή σας όπου κι αν είστε.

Το απόλυτο statement της σεζόν – τα ορθογώνια/rectangulars γυαλιά ηλίου

Έχετε οβάλ σχήμα προσώπου και δε γνωρίζεις τι σου ταιριάζει; Η απάντηση βρίσκεται στα ορθογώνια γυαλιά. Λόγω του συμμετρικού σχεδιασμού τους, συμπληρώνει τις αναλογίες του προσώπου και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του. Πιο συγκεκριμένα, είναι φαρδιά με ορθογώνιους φακούς και κάποια έχουν λεπτές γωνίες ή στρογγυλεμένες άκρες. Επιπλέον, τα rectangulars γυαλιά είναι και φέτος μία από τις κορυφαίες τάσεις και δε θα έπρεπε να λείπουν από τις εξορμήσεις σου. Υπάρχει τεράστια ποικιλία από χρώματα και σχέδια για να επιλέξεις είτε στην πρωινή σου βόλτα, είτε σε ένα κομψό ραντεβού.

Εμείς στην Cosmoptical διαθέτουμε αυτό που αναζητάς. Σου προτείνουμε τα κοκάλινα γυαλιά ηλίου Marc Jacobs μοντέλο MJ 1075/S σε καφέ ταρταρούγα που αδιαμφισβήτητα παρέχουν κομψότητα και χαρακτήρα σε κάθε εμφάνισή σου. Αν θέλεις παρ΄ όλα αυτά να κάνεις ένα άκρως εντυπωσιακό outfit, δοκίμασε τα μοντέρνα γυαλιά LINDA FARROW μοντέλο Mini Marfa ATTICO. Είναι σίγουρο ότι θα δώσει την τέλεια πινελιά στην εμφάνισή σου. Εάν πάλι θέλεις κάτι πιο minimal, τα μεταλλικά γυαλιά ηλίου BALMAIN μοντέλο FIXE II είναι τα ιδανικά. Λεπτός και κομψός σχεδιασμός  που παράγεται σε εξαιρετικά λίγες ποσότητες και αποτελεί το must have γυαλί ηλίου των πιο ενημερωμένων ανδρών και γυναικών. Κάθε μοντέλο της συλλογής Balmain by Akoni εξασφαλίζει άνεση, αισθητική, σωστή εφαρμογή και λειτουργικότητα.

Εξωτικά σχέδια και αποχρώσεις: Η τάση του 2023 για τα πιο τολμηρά γυαλιά ηλίου

Η μόδα των γυαλιών ηλίου εξελίσσεται διαρκώς και το 2023 φέρνει μια νέα τάση στο προσκήνιο: εξωτικά σχέδια και αποχρώσεις. Οι σχεδιαστές τάσσονται υπέρ των πιο τολμηρών σχεδίων και χρωμάτων, που θα αναδείξουν το στυλ σας και θα δώσουν ένα ιδιαίτερο αέρα στην εμφάνισή σας.

Η νέα τάση αυτή επιδιώκει να κάνει τα γυαλιά ηλίου μοναδικά από ποτέ. Οι σχεδιαστές παίζουν με τις διαφορετικές αποχρώσεις και τα σχέδια, χρησιμοποιώντας εκτυφλωτικά χρώματα και εκθαμβωτικά σχέδια για να προσθέσουν μια νέα διάσταση στη μόδα των γυαλιών ηλίου. Από απαλές αποχρώσεις μέχρι φωτεινά και εκκεντρικά σχέδια, οι επιλογές είναι πλέον ατελείωτες. Μπορείτε να επιλέξετε γυαλιά ηλίου σε αποχρώσεις που αντικατοπτρίζουν το τρόπο ζωής και την προσωπικότητά σας ή θα ξεχωρίσει ανάμεσα στα συνηθισμένα.

Αθλητικά Γυαλιά Ηλίου – ήρθαν για να μείνουν

Τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε όλο και περισσότερους stars του Hollywood να φοράνε αθλητικά γυαλιά ηλίου ως απαραίτητο αξεσουάρ της καθημερινότητάς τους. Πιο συγκεκριμένα, τα μοντέλα racer γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας και συνδυάζονται με φανταχτερά κολάν. Κάνε το κι εσύ όπως η Bella Hadid με γυαλιά wraparounds! Τι πιο ιδιαίτερο και μοντέρνο στυλ από σπορ γυαλιά ηλίου σε μία βόλτα σου.

Ακόμη, δοκιμάστε ογκώδη γυαλιά τύπου μάσκα, όπως αυτά που φορούν οι skiers ή οι ποδηλάτες και κάνε την εμφάνισή σας ακόμα πιο μοναδική. Σίγουρα από τα must-have κομμάτια της φετινής σεζόν. Ανακαλύψτε τα κοκάλινα γυαλιά ηλίου Versace VE 4439 σε σχήμα μάσκας που θα φέρουν όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σας.

Τα CatEye παραμένουν στις κορυφαίες επιλογές!

Διαχρονικά, κλασικά και άκρως θηλυκά. Ναι αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου με σχήμα cat eye που παραμένουν σταθερά στις τοπ επιλογές μας κάθε χρόνο. Είναι ό,τι πιο vintage θα βρείτε, με στυλ από την κομψή δεκαετία του 50 και ταυτόχρονα τόσο μοντέρνα. Πιο αναλυτικά, αυτή η ρετρό εμφάνιση θα σας κάνει να ξεχωρίσετε! Μεγαλώνουν το πρόσωπο ενώ δίνουν έμφαση στο σχήμα των ματιών. Είτε διαλέξετε oversized είτε mirror ή slim ή ακόμα και αν τολμήσετε έντονα χρώματα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσδώσουν άλλο αέρα στην εμφάνισή σας. Τα γυαλιά ηλίου Dsquared2, μοντέλο D2 0092/S είναι ένα από τα κομμάτια που θα σας κάνουν να αγαπήσετε το στυλ. Ακόμα και οι celebrities σε όλο τον κόσμο έχουν προτιμήσει αυτά τα γυαλιά για casual και κοσμικές εμφανίσεις.

Μοντέρνα Γυαλιά Ηλίου 2023 για άνδρες

Αδιαμφισβήτητα, τα ανδρικά γυαλιά ηλίου είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ανδρικής γκαρνταρόμπας. Γυαλιά που παραμένουν all time classic αλλά και γυαλιά βγαλμένα από το μέλλον με φανταχτερά χρώματα και σχέδια κάνουν πλέον την εμφάνισή τους και γίνονται όλο και πιο αγαπητά. Αξίζουν παραπάνω προσοχή τα νέα trends! Ας δούμε πιο αναλυτικά.

Οι στρογγυλοί σκελετοί που κολακεύουν τα περισσότερα πρόσωπα και προσφέρουν διαχρονικό look! Αν όμως προτιμάτε κάτι πιο edgy και πιο μοντέρνο, τότε οι τετραγωνισμένοι φακοί είναι αυτό που ψάχνετε. Απογειώστε την εμφάνιση σας με casual ρούχα όπως ένα τζιν μπουφάν και παντελόνι.

Επιπλέον, στη νέα τάση γυαλιών ηλίου για άνδρες για τη φετινή σεζόν προστίθενται οι ημιδιαφανείς φακοί με αποχρώσεις του καφέ, του μαύρου ή και άλλων αποχρώσεων.  Για τους πιο κλασικούς τύπους οι αποχρώσεις καφέ και μαύρο ταιριάζουν απόλυτα στο στυλ, ενώ αν είστε από εκείνους που τολμάτε η απόχρωση του κόκκινου ή πορτοκαλί θα πάει ένα βήμα παραπέρα την εμφάνιση. Σας διαβεβαιώνουμε πάντως ότι οι φακοί αυτοί θα αποτελέσουν το κέντρο της προσοχής όπου κι αν πάτε. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε τα γυαλιά ηλίου Chimi 09 Brown που θα αναβαθμίσει την εμφάνισή σας ενώ παράλληλα παρέχουν πλήρη προστασία από την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία.

Blackout για το απόλυτο ανδρικό look!

Το total black ήταν και θα είναι στη μόδα. Και φυσικά ο μόνος τρόπος για να ολοκληρώσεις ένα μαύρο outfit είναι με all-black γυαλιά ηλίου. Το τέλειο rock n roll στυλ που φέρνει αέρα Hollywood. Παρ΄ όλα αυτά, μη ξεχνάς ότι τα γυαλιά αεροπόρου αποτελούν μια κλασική επιλογή που προτιμάται από τους περισσότερους άνδρες. Δες τα ανεπανάληπτα ανδρικά γυαλιά ηλίου DAVID BECKHAM μοντέλο DB 1101/G/S που θα σε κάνουν να νιώθετε σαν σταρ!

Εν κατακλείδι, αν σας προβληματίζει το πως θα μπορέσετε να διαλέξετε τον σωστό τύπο γυαλιών, αν σας ταιριάζει στο σχήμα προσώπου σας ή ακόμα και αν σας βολεύει ή όχι, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ομάδας μας είναι η κατάλληλη για να σας βοηθήσει να βρείτε τα τέλεια μοντέρνα γυαλιά ηλίου. Αυτό θα σας ανανεώσει και θα απολαύσετε την άνοιξη και το καλοκαίρι με νέο look και με προστασία από τον ήλιο. Επιπλέον, αν θέλετε να βρείτε τις δικές μας προτάσεις για επώνυμα γυαλιά ηλίου, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας εδώ.

Ανακαλύψτε όλα τα γυαλιά ηλίου και οράσεως στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα! Παράλληλα ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο Youtube και ενημερωθείτε για αφίξεις και τα νέα μας.