Πάρε μέρος στον Valentine’s Day Διαγωνισμό του Cosmoptical!

Γίορτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με Δώρα που θα αγαπήσεις από το Cosmoptical!

Φεβρουάριος!! Ο πιο ρομαντικός μήνας όπου εκεί στις 14, στην μέση ακριβώς και λίγο πριν την αρχή της Άνοιξης, γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο.

Μηνύματα αγάπης και στοργής, καρδιές, λουλούδια, ζαχαρωτά, δώρα είναι τρόποι για να εκφράσουμε την αγάπη και τον θαυμασμό μας στους αγαπημένους μας.

Βέβαια πιο σημαντικός είναι ο χρόνος και οι στιγμές που θα περάσουμε μαζί τους, αλλά ένα δωράκι σίγουρα θα είναι μια ωραία έκπληξη. Εξ άλλου η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι συνδεδεμένη με όμορφες υπερβολές!

Εμείς στο Cosmoptical παίρνουμε την Αγάπη στα σοβαρά και έχουμε ετοιμάσει έναν διαγωνισμό για όλους εσάς, με δύο στυλάτα Δώρα του κορυφαίου brand Quay Australia.

Ένα γυναικείο και ένα ανδρικό γυαλί ηλίου!

Μη χάνετε καιρό, μπείτε εδώ για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.

Μη ξεχάσετε να “διαδόσετε την αγάπη” κοινοποιώντας τον διαγωνισμό ώστε να συμμετέχουν και οι φίλοι σας.

Για εσάς που θέλετε να ενθουσιάσετε τον/την αγάπημένο/η σας, ή ακόμη και να κακομάθετε τον εαυτό σας την πιο συναισθηματική ημέρα του χρόνου, έχουμε ετοιμάσει προτάσεις Δώρων με γυαλιά ηλίου για ό,τι στυλ και budget αγαπάτε.

Αφού πάρετε λοιπόν μέρος στον Valentine’s Day διαγωνισμό μας, αναζητήστε από τον οδηγό αγορών μας Δώρο γυαλιά ηλίου για τα πολύτιμα μάτια του/της ή και τα δικά σας!

Τα γυαλιά ηλίου είναι σίγουρα ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερα χρηστικό δώρο το οποίο θα αγαπηθεί και θα εκτιμηθεί πολύ μιας και πλησιάζει η Άνοιξη.

#HugsKissesValentinesWishes