Ενα ξεχωριστό Πασχαλινό έξυπνο και πρωτότυπο δώρο για το βαφτιστήρι σου!!!

Είσαι νονός ή νονά ενός υπέροχου παιδιού / εφήβου και πέραν των πνευματικών σου υποχρεώσεων, θέλεις να του δωρίσεις μαζί με την λαμπάδα, κάτι χρηστικό το οποίο όμως και να το ενθουσιάσει;

Το Cosmoptical, σου προτείνει το τέλειο δώρο για το βαφτιστήρι σου!!!

Σχεδόν όλοι οι επαγγελματίες υγείας μας εφιστούν την προσοχή αναφορικά με την επιβαβλή ακτινοβολία του ήλιου, και τις επιπτώσεις που αυτή μπορεί να έχει στην υγεία μας.

Επίσης εκτενείς έρευνες τον τελευταίο καιρό, αναφέρουν ότι εκτός από το καπέλο και την αντιηλιακή κρέμα, εξίσου σημαντική είναι η χρήση ποιοτικών γυαλιών ηλίου, ειδικά για την προστασία της όρασης και των ευάλωτων οφθαλμών των παιδιών μας.

Τα παιδιά εκτίθενται με το παιχνίδι και τη δραστήρια ζωή τους πολύ περισσότερο στον ήλιο, απ’ότι στην ενήλικη ζωή τους. Οι επιπτώσεις που μπορεί να έχουν τα μάτια των ανηλίκων από την έκθεση στον ήλιο, κυρίως τις ώρες έντονης ακτινοβολίας, δρουν αθροιστικά και εκδηλώνονται μετέπειτα, στην ενήλικη ζωή τους.

Επομένως νονά ή νονέ χαρίζοντας μαζί με τη λαμπάδα ποιοτικά γυαλιά ηλίου, πέραν από ένα στυλάτο δώρο προστατεύεις και την υγεία του πνευματικού σου παιδιού!

Στο Cosmoptical μπορείς να βρεις πιστοποιημένα παιδικά και εφηβικά γυαλιά ηλίου, σε μεγάλη ποικιλία τιμών, σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Δες τις προτάσεις μας!

Για τα μικρούλια που έχουν διανύσει περίπου το πρώτο έτος της ζωής τους, σου προτείνουμε τα γαλλικής προέλευσης παιδικά γυαλιά ηλίου Cebe ή Julbo,

Julbo child

με εύκαμπτο σκελετό και άθραυστους οργανικούς φακούς, απόλυτα ασφαλή για τα παιδικά ματάκια.

Εάν το βαφτιστήρι σου είναι σε νηπιακή ηλικία, κατάλληλη επιλογή είναι τα γυαλιά ηλίου Ray-Ban και τα Polaroid.

Polaroid

Με πολωτικούς φακούς και σκελετούς με εκρηκτικά χρώματα και σχήματα, που χαρακτηρίζονται από εμπνεύσεις ποπ σε συνδυασμό με το σύγχρονο στυλ.

Για παιδιά δημοτικού και άνω που πλέον επιλέγουν μόνα τους το στυλ τους, δεν θα αντισταθούν στα υπέροχα σχέδια και χρώματα των Guess αλλά και Havaianas.

Δείτε τις εποχιακές εκπτώσεις – προσφορές στα επώνυμα γυαλιά ηλίου.

Havaianas

Ήλιος, χαρά, διασκέδαση και λειτουργικότητα, όλα αυτά εμπνένουν την εταιρία Havaianas και αντικατοπτρίζονται στο χρωματολόγιό της. Σχεδιασμένα για αγόρια και κορίτσια, παιδιά και εφήβους, δίνουν μια αίσθηση δροσιάς και διασκέδασης.

Ως υπεύθυνο κατάστημα οπτικών, πέραν ενός όμορφου αισθητικά γυαλιού ηλίου όσον αφορά την επιλογή του, είναι σημαντικό να προσέχετε και άλλες παραμέτρους, ώστε τα γυαλιά να πλαισιώνουν αρμονικά το πρόσωπο και να είναι λειτουργικά.

  • Να πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές και να είναι πιστοποιημένα με επίσημες ετικέτες, όσον αφορά τα υλικά κατασκευής του σκελετού και του φακού, αλλά επίσης και για την προστασία που παρέχει ο φακός.
  • Οι φακοί να είναι άθραυστοι polycarbonate, ώστε να μην είναι επικίνδυνοι σε περίπτωση τραυματισμού.
  • Να εφαρμόζουν άνετα στην μύτη και πίσω από τα αυτιά, με ανατομικές γέφυρες και ακροβραχιόνια, χωρίς να αφήνουν “αποτυπώματα” σε άλλα σημεία του προσώπου.

Ένα υπέροχο δώρο που μπορεί να μην είχες σκεφτεί ως επιλογή.