Cosmoptical Christmas Giveaway | Quay Australia γυαλιά ηλίου

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και έχουμε όλοι ξεκινήσει με την αναζήτηση των χριστουγεννιάτικων δώρων. Με αφορμή τις γιορτές λοιπόν, το Cosmoptical σας ετοίμασε εκπλήξεις! Γιατί; Πολύ απλά θέλουμε να ανταποδώσουμε την εκτίμηση και την αγάπη σας, προσφέροντάς σας ένα δώρο για να το προσθέσετε μαζί με τα υπόλοιπα κάτω από το Χριστουγεννιάτικο σας δέντρο!

Αποφασίσαμε λοιπόν να  χαρίσουμε όχι μόνο ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου, αλλά τέσσερα (4) και όχι οποιαδήποτε τέσσερα, αλλά τα top trends του 2020. Δύο γυαλιά ηλίου σε στυλ μάσκα, που επέστρεψε πιο δυναμική και stylish από ποτέ, ένα μοντέρνο αλλά all time classic aviator, που θα σας ενθουσιάσει και ένα στρογγυλό casual γυαλί ηλίου με φωτεινούς φακούς, για στυλ και προστασία όλες τις ώρες και όλο τον χρόνο.

Λοιπόν η διαδικασία είναι απλή και θα σας πάρει μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να την ολοκληρώσετε! Μπορούν να συμμετέχουν άνδρες, γυναίκες και έφηβοι.

Δείτε τα βήματα ένα ένα:

  1. Κάνε Follow το @cosmoptical
  2. Like σε αυτό το post
  3. Κάνε mention 2 φίλους ή φίλες σου

Ακολουθήστε προσεκτικά όλα τα βήματα του διαγωνισμού για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας και μην ξεχνάτε επίσης, ότι όσες περισσότερες φορές κάνετε mention διαφορετικούς φίλους σας κάθε φορά, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε!!

Οι δύο (2) νικητές θα είναι από την περιοχή της Δράμας και οι άλλοι δύο (2) από την υπόλοιπη Ελλάδα. Οι τέσσερις (4) στο σύνολο νικητές θα ανακοινωθούν στις 27 Δεκεμβρίου μέσω των IG Stories, για αυτό το νου σας να μας παρακολουθείτε στενά.

Ο διαγωνισμός του Cosmoptical με δώρο τα 4 γυαλιά ηλίου της εταιρείας Quay Australia, ξεκινάει την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου.

Καλή επιτυχία!!!