Γυαλιά Διάφανοι Φακοί – Στρογγυλά Γυαλιά Ηλίου Ανδρικά & Γυναικεία – Νέες Τάσεις!

Γυαλιά ηλίου με διάφανους φακούς | Στρογγυλά Γυαλιά Ηλίου Γυναικεία & Ανδρικά

Πάλι εδώ, σαν να μην πέρασε μια ημέρα! Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο σημαίνει ότι είσαι ένα πολύ in fashion άτομο και εμείς αγαπάμε ιδιαίτερα αυτά τα άτομα! Στο άρθρο αυτό θα δούμε κάποιες νέες φθινοπωρινές τάσεις όπως τα γυναικεία και ανδρικά στρογυλλά γυαλιά ηλίου, τα διάφανα γυαλιά ηλίου κ.α.

Έχεις μάθει ήδη από προηγούμενο άρθρο μας τις τρεις από τις βασικές τάσεις που κυριαρχούν φέτος στις πασαρέλες:

  1. τα απροσδόκητα σχήματα
  2. τα πιο hot χρώματα
  3. τα αθλητικά γυαλιά ηλίου

Δεν είναι όμως μόνο αυτές, είναι πολλές περισσότερες!

Για αυτό αν δεν σε έχει ενθουσιάσει ήδη κάτι, κάθισε αναπαυτικά στην θέση σου, πιες τον καφέ σου και διάβασε παρακάτω.

Διάφανοι Φακοί

Μια δροσερή τάση που μας αλλάζει όλη την «κοσμοθεωρία» που είχαμε γύρω από τα γυαλιά ηλίου.

Η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει ο ημιδιαφανής φακός επειδή πλέον το μακιγιάζ (κάτι που αφορά τα κορίτσια), θα έχει πιο ουσιαστικό ρόλο και δεν θα κρύβεται πίσω από τον σκούρο φακό που ως τώρα φορούσαν οι σκελετοί των γυαλιών ηλίου.

Βέβαια, σαν τάση δεν είναι και τόσο πρωτοποριακή, αλλά είναι επαναστατική ως προς τα καθιερωμένα.

Τι εννοούμε;

Κανένας, μα κανένας δεν έχει συνδυάσει τα γυαλιά ηλίου με ημιδιάφανο φακό καθώς όλοι έχουν την λανθασμένη πεποίθηση ότι για να προστατεύεις τα μάτια σου ο φακός πρέπει να είναι σκούρας απόχρωσης.

Όλη αυτή η παραδοχή δεν ισχύει!!

Η προστασία που παρέχουν οι ποιοτικοί φακοί από την επικίνδυνη ακτινοβολία του ηλίου, οφείλεται στην πρώτη ύλη από την οποία είναι κατασκευασμένοι και σε καμμία περίπτωση στη σκουρότητά τους.


Σχετικό άρθρο:

Γυαλιά ηλίου polarized: Τα οφέλη των πολωτικών φακών


Επομένως ένα είναι σίγουρο, το βλέμμα μας μέσω των φωτεινών φακών μπορεί τόσο να προστατεύεται όσο και να εντυπωσιάζει.[/vc_column_text]

Στρόγγυλα Γυαλιά Ηλίου Ανδρικά και Γυναικεία

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι, τα γυαλιά ηλίου στογγυλά δεν εμφανίστηκαν πρώτη φορά σαν τάση τώρα.

Είναι εδώ τα τελευταία χρόνια, συνεχίζουν να είναι και φέτος και χαιρόμαστε πολύ για αυτό, εσείς;

Το στρόγγυλο σχήμα στα γυαλιά ηλίου έχει το θετικό ότι ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα πρόσωπα ανδρών και γυναικών, τα hairstyles και δίνουν την αίσθηση μιας αβίαστης πολυτέλειας σε οποιοδήποτε look.


> Νέα σχέδια στα γυαλιά Gianni Venturi.


Blackout Φακοί

Μιλήσαμε για χρώματα, για ημιδιάφανους φακούς, όμως με τους σκούρους τι θα γίνει;

Για εσάς που λατρεύετε τους σκούρους φακούς έχουμε καλά νέα καθώς και για εσάς είναι η χρονιά σας! Από την μια στιγμή στην άλλη, δεν αλλάζουν κάποια πράγματα έτσι απλά… Οπότε, καθώς ο καιρός θα αρχίζει να καλοκαιριάζει, όλοι θα στραφούν στους πιο σκούρους φακούς καθώς αδιαμφισβήτητα δίνουν μια sexy και σαγηνευτική διάθεση στο look.

Οι σκοτεινοί φακοί γοητεύουν και δημιουργούν μια αίσθηση μυστηρίου και ίντριγκας, με αποτέλεσμα να καλλιεργείται μια πιο αινιγματική εντύπωση προς τους άλλους. Επίσης ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου με σκούρους φακούς συνδυάζεται με τα πάντα (κυριολεκτικά) και είναι τόσο κομψά και διαχρονικά.

Καταλήγοντας λοιπόν, τάσεις υπάρχουν πολλές αρκεί τα γυαλιά ηλίου που επιλέγουμε να είναι γνήσια και ασφαλή για την προστασία των ματιών μας.


  1. Γυαλιά ηλίου με διάφανους φακούς ανδρικά
  2. Γυαλιά ηλίου με διάφανους φακούς γυναικεία

Σύντομα με το τρίτο μέρος!


Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο νέο άρθρο του Cosmoptical blog μας, σχετικά με τις νέες τάσεις στα γυαλιά ηλίου 2021, τους διάφανους και blackout φακούς.

[/vc_column][/vc_row]