Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου των Χριστουγέννων!

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου που θα κάνουν update τις χριστουγεννιάτικες σας εμφανίσεις! Η συλλογή του Cosmoptical συνδυάζει minimal αισθητική, κομψότητα διαχρονικό στυλ και design που αιχμαλωτίζει! Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις μεγάλη ποικιλία από ανδρικά, γυναικεία και παιδικά γυαλιά ηλίου τα οποία θα απογειώσουν την εμφάνισή σου στις διακοπές των Χριστουγέννων. Αδιαμφισβήτητα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εικόνας μας και παρ’ όλο που είναι χειμώνας καλό είναι να μη λείπουν! Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε μοναδικές εμφανίσεις με στυλ, με γυαλιά ηλίου της αρεσκείας σου! Η δυναμική που χαρίζουν σε κάθε look είναι ανεπανάληπτη. Είτε είσαι λάτρης των γεωμετρικών, είτε των στρογγυλών είτε των πιο vintage εδώ θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει! Διάβασε παρακάτω το άρθρο μας για την πιο icon εμφάνιση των Χριστουγέννων.

Πιο συγκεκριμένα, τα γυαλιά ηλίου στην Ελλάδα ειδικότερα είναι ένα all year round και must have αξεσουάρ. Ακόμα και τις ημέρες που δεν έχει ήλιο, είναι ο πιο chic τρόπος να αναβαθμίσεις το outlook σου. Ειδικά τώρα που η αγαπημένη εποχή όλων πλησιάζει, τα Χριστούγεννα, και όλοι προβληματιζόμαστε για τα δώρα των αγαπημένων μας. Αναμφίβολα είναι ένα από τα ιδανικότερα δώρα που μπορείς να κάνεις σε αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά και στον εαυτό σου. Ένα δώρο που μένει για πάντα και είναι απαραίτητο σε κάθε έξοδο.

Κάνε την πιο iconic εμφάνιση!

Έχοντας κύριο γνώμονα την προστασία των ματιών σε συνδυασμό με τον άψογο και elegant σχεδιασμό, η Cosmoptical σου αποδεικνύει ότι η συλλογή μας είναι βασισμένη στη διαχρονική γοητεία. Γι’ αυτό συνέχισε να διαβάζεις και ανακάλυψε τις πιο stylish προτάσεις για τα Χριστούγεννα!

Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, εδώ θα βρεις σίγουρα γυαλιά ηλίου που θα σου ταιριάζουν! Συγκεκριμένα, τα γυαλιά ηλίου Gast Loot Classic Havana είναι κοκάλινα γυαλιά σε σχήμα τετράγωνο που θα σε κάνουν να υιοθετήσεις οποιοδήποτε στυλ επιθυμείς. Από παιχνιδιάρικο έως αυστηρό. Είναι σίγουρο ότι θα απογειώσεις το στυλ σου, ενώ θα προσδώσει πινελιές εμπνευσμένες από τη δεκαετία των 60s. Ένα ζευγάρι γυαλιών σε τετράγωνο σχήμα θα αναδείξει τη εορταστική σου εμφάνιση. Βρες τα εδώ.

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου που απογειώνουν τη γιορτινή σου διάθεση!

Οι πεταλούδες ή αλλιώς τα νέα cat eye είναι από τα τοπ στυλ και φέτος έχουν την τιμητική τους. Δεν υπάρχει celebrity που να μην τα έχει, αλλά και όσοι – όσες τους αρέσουν να τολμούν! Σχέδιο άκρως απαραίτητο για το χριστουγεννιάτικο look σου και θα δώσει την τελευταία πινελιά που έψαχνες. Τα κοκάλινα γυαλιά του πασίγνωστου οίκου μόδας Dolce & Cabbana είναι τα must have γυαλιά ηλίου που θα σε ταυτίσουν με top fashion icons, όπως τη Brigitte Bardot. Πιο αναλυτικά, τα γυναικεία κοκάλινα γυαλιά ηλίου Dolce Gabbana μοντέλο DG4417, έχουν μπεζ χρώμα στον σκελετό και στο εσωτερικό του λεοπάρ αποτύπωμα. Οι φακοί είναι καφέ ντρεγκραντέ άθραυστοι με πλήρη προστασία στη βλαβερή ακτινοβολία του ηλίου. Το συγκεκριμένο σχέδιο μπορείς να το βρεις και σε μπορντό χρώμα εδώ.

Βρες στην Cosmoptical αυτό που σου ταιριάζει!

Από την άλλη αν είσαι ο ίδιος fashion lover και ακολουθείς τις τελευταίες τάσεις της μόδας, τότε τα οβάλ γυαλιά ηλίου είναι εδώ για εσένα. Με νότες από τη δεκαετία του 90 και πιο δυναμικά από ποτέ, τα συγκεκριμένα γυαλιά θα προσδώσουν το απόλυτο cool boho στυλ στο outfit σου. Τα γυαλιά ηλίου  μοντέλο Dieu της εταιρίας Kaleos Eyehunters σίγουρα θα σε εκπλήξουν όχι μόνο με το ανεπανάληπτο σχέδιο αλλά και με την κορυφαία ποιότητα υλικών. Παρέχουν πλήρη προστασία από την ακτινοβολία του ήλιου, ενώ είναι φτιαγμένα για να αντανακλούν τη διάθεση και την προσωπικότητά σου. Βρες τα στο ιδιαίτερο χρώμα του τιρκουάζ και κάνε τις πιο ΙΝ χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις. 

Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε τις πιο τολμηρές εμφανίσεις με must have γυαλιά ηλίου! Είναι δεδομένο ότι ένα ζευγάρι μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το look μας και φυσικά και τη διάθεσή μας. Στην Cosmoptical θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει μέσα από μεγάλη ποικιλία γυαλιών ηλίου και οράσεως. Πίσω από κάθε ζευγάρι κρύβεται ένα concept που έχει πηγή έμπνευσης τη λειτουργικότητα και την αισθητική. Ανακάλυψε τα όλα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!