Πως Γεννήθηκε το TOP Brand Οπτικών COSMOPTICAL;

Πριν από 20 χρόνια περίπου, η Οπτικός – Οπτομέτρης Έλσα Δημίου Αστεριάδη, τελειώνοντας τις σπουδές της στο διεθνούς φήμης IRSOO της Ιταλίας, ιδρύει ένα νέο κατάστημα οπτικών ειδών στο κέντρο της Δράμας. Το κατάστημα σύντομα γίνεται γνωστό για την υψηλή και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών του, καθώς και για τις πολύ ψαγμένες μάρκες γυαλιών που επιλέγει και φέρνει για πρώτη φορά στην πόλη μας.

Πάντοτε δραστήρια και ακόλουθος της καινοτομίας και των εξελίξεων η Έλσα Δημίου Αστεριάδη, το 2016 ιδρύει και ηλεκτρονικό κατάστημα οπτικών ειδών Cosmoptical.gr, το οποίο γρήγορα αποκτά το δικό του πιστό κοινό σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.

Αρχές του έτους το φυσικό κατάστημα ανανεώνεται και ανακαινίζεται πλήρως, με τη χρήση φυσικών υλικών και ως βασικό κριτήριο τον minimal σύγχρονο σχεδιασμό, που προάγει τη λειτουργικότητα του χώρου, την ανάδειξη των προϊόντων και την υποστήριξη του πελάτη στη σωστή επιλογή γυαλιών ηλίου ή παθήσεως.

Photo of New Store Cosmoptical

Την ανακαίνιση συνοδεύει ένα αντίστοιχα επιτυχημένο rebranding και η εταιρεία αποκτά νέα εταιρική ταυτότητα με την ονομασία COSMOPTICAL – Eye Galaxy, σηματοδοτώντας έτσι, την είσοδο της εταιρείας σε μια νέα εποχή.

Η ομάδα του Cosmoptical δε σταματάει να εξελίσσεται λαμβάνοντας συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση. Επισκέπτεται διεθνείς εκθέσεις, παρακολουθεί εξειδικευμένα σεμινάρια για να είναι πάντοτε στην κορυφή των εξελίξεων, όσον αφορά στα trends τις εποχής, στην τεχνολογία των οφθαλμικών φακών και των πρώτων υλών, στην υγεία των ματιών σας αλλά και στις υπηρεσίες που προσφέρει.

Τέχνη, μόδα, υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές, σε συνδυασμό με εμπειρία, επιστημονική κατάρτιση και συνεχή ενημέρωση καθιστούν το Cosmoptical  το πιο ενημερωμένο και fashion forward ηλεκτρονικό κατάστημα οπτικών.

Επώνυμα γυαλιά με εγγύηση αυθεντικότηταςΦακοί επαφής – Cosmoptical