Η ελληνική εταιρεία Zeus and Dione στο Cosmoptical

Η συλλογή χειροποίητων γυαλιών ηλίου του Cosmoptical εμπλουτίστηκε πρόσφατα με το ελληνικό Brand Zeus and Dione. Μια εταιρεία ελληνική η οποία έχει κατακτήσει την παγκόσμια αγορά, βρίσκεται και στο κατάστημά μας.

Μια εταιρεία αμιγώς ελληνική που κρατά ως κληρονομιά την αρχαία ελληνική μυθολογία η οποία καθρεφτίζεται πρωτίστως στο brand name τους, Zeus and Dione.

Ονομάστηκε έτσι από τους γονείς της αρχαίας ελληνικής θεάς της αγάπης, της ομορφιάς και της αιώνιας νεότητας.

Επηρεασμένοι όχι μόνο από την αρχαία ελληνική μυθολογία αλλά και από τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό, η Zeus + Dione έχει ως σύμβολο το ελληνικό γράμμα Δ (Δέλτα), υποδηλώνοντας την πνευματικότητα, την αρμονία αλλά και τη δημιουργικότητα.

Πέρα από τις επιρροές και τους συμβολισμούς, οι συλλογές Zeus + Dione επηρεάζονται από τη γεωμετρία και ακρίβεια που επικρατούν στην κλασική ελληνική αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό.

Η Zeus and Dione λοιπόν γεννήθηκε από το πάθος των δημιουργών της για να αναβιώσουν οι τοπικές τέχνες συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία και τις εξαιρετικές πρώτες ύλες με τη μόδα. Έτσι λοιπόν κάθε νέα δημιουργία είναι ταυτόχρονα καινοτόμα αλλά και κλασική, σύγχρονη αλλά και διαχρονική.

Στο Cosmoptical λοιπόν θα βρείτε υπέροχα γυαλιά ηλίου Zeus and Dione που χρησιμοποιούν τους κορυφαίους γερμανικούς φακούς εξαιρετικής ποιότητας, Zeiss.

Οι κοκάλινες λεπτομέρειες των γυαλιών ηλίου Ionia είναι φτιαγμένες από ιταλικές πρώτες ύλες. Το σχήμα του πλαισίου είναι πολυγωνικό σε aviator στυλ δημιουργώντας μια απόλυτη συμμετρία. Ένας διαχρονικός σχεδιασμός που τονίζει την ελληνική δεξιοτεχνία.

Άλλο ένα αρμονικό σχέδιο φτιαγμένο με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, στην Ελλάδα. Σε απόλυτο στρόγγυλο σχήμα με διχρωμία τα γυαλιά ηλίου Lydia έρχονται να ολοκληρώσουν την αρμονία του προσώπου.

Θεά της ελληνική μυθολογίας που εκπροσωπούσε την νίκη, αποτυπώνεται από την Zeus and Dione σε cat-eye σχήμα, από το μοντέλο Nike, με έντονες γωνίες και ταρταρούγα σε διάφορα χρώματα.

Βρες όλη την νέα συλλογή Zeus and Dione στο Cosmoptical και διάλεξε το κομμάτι που σε αντιπροσωπεύει και ταιριάζει στο προσωπικό σου στυλ.