Ειδική Κάλυψη σε περίπτωση αναπάντεχης καταστροφής των γυαλιών σας

Συμβαίνει σε πολλούς από εμάς κάποια στιγμή τα γυαλιά μας να σπάσουν ή να καταστραφούν ολοσχερώς.

Λυπηρό, αλλά δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα. Μόνο στο Cosmoptical.gr σας παρέχεται Ειδική Κάλυψη για τα γυαλιά που αποκτήσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και δυστυχώς καταστράφηκαν. Προσφέρουμε λοιπόν επιπλέον 10% έκπτωση επί της αναγραφόμενης τιμής Web, σε νέα αγορά γυαλιών από το Cosmoptical.gr.

Αυτό είναι δυνατό μόνο αν μας αποστείλετε ή φέρεται στο φυσικό μας κατάστημα τα κατεστραμμένα γυαλιά μαζί με την απόδειξη αγοράς τους, σε διάστημα 12 μηνών από την ημερομηνία απόκτησης τους από το Cosmoptical.gr και παράλληλα αγοράσετε το ίδιο ή κάποιο άλλο προιόν. Η συγκεκριμένη έκπτωση ΔΕΝ ισχύει για το σύνολο της νέας παραγγελίας, στην περίπτωση που περιέχει παραπάνω από ένα προϊόντα, αλλά μόνο για το νέο προϊόν που αντικαθιστά το προηγούμενο!

Η ενέργεια αυτή δεν αφορά απώλεια ή κλοπή και πραγματοποιείται μόνο μία φορά και εντός ενός έτους από την ημερομηνία αγοράς του αρχικού προιόντος. Επίσης δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες ειδικές τρέχουσες εκπτώσεις ή προσφορές.

Στο Cosmoptical.gr διασφαλίζουμε με κάθε τρόπο ότι οι πελάτες μας επωφελούνται και είναι καλυμμένοι σε περίπτωση ανεπιθύμητων γεγονότων, όπως ζημιά από ατύχημα.

Λεπτομέρειες Διαδικασίας

Αρχικά, μας αποστέλλεται ή μας φέρνεται τα κατεστραμμένα γυαλιά στο φυσικό κατάστημα μαζί με την απόδειξη αγοράς τους. Στη συνέχεια, εμείς ελέγχουμε τα στοιχεία της αγοράς και την κατάσταση των γυαλιών και εφόσον πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, σας προσφέρουμε επιπλέον 10% έκπτωση επί της αναγραφόμενης τιμής Web του νέου προιόντος που έχετε παραγγείλει ή παραλάβει από το φυσικό μας κατάστημα.