Γυαλιά Ηλίου Cat Eye Sunglasses

Cat Eye sunglasses: Τα γυαλιά ηλίου μαύρα (και σε άλλα χρώματα) σε σχήμα Cat Eye είναι η επιτομή του femme fatale.

Xαρίζουν στυλ περίπου 100 χρόνια τώρα και εξακολουθούν να παραμένουν στη μόδα ως ένα από τα πιο hot trends και τάσεις στα γυαλιά ηλίου.

Με ύφος ρετρό και ταυτόχρονα δροσερό και σύγχρονο, ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε σχήμα προσώπου.

Cat Eye Sunglasses για Προστασία από το Υπεριώδες Φως

Ένα όμορφο ζευγάρι γυαλιά cat eye είναι κάτι περισσότερο από ένα αξεσουάρ για μια ηλιόλουστη ημέρα. Αποτελούν σημαντικό μέρος της προστασίας σας από τον ήλιο. Το βλαβερό υπεριώδες φως (UV) του ήλιου μπορεί να βλάψει όχι μόνο το δέρμα γύρω από τα μάτια σας, αλλά και το ίδιο το μάτι.

Γυαλία Ηλίου Cat Eye – Ιστορικά Στοιχεία

Τα γυαλιά σε σχήμα cateye σχεδιάστηκαν για πρώτη φορά από την Altina Schinasi τη δεκαετία του 1930 ως λύση για την έλλειψη κομψών στυλιστικών επιλογών για τις γυναίκες.

Τα γυαλιά της είχαν υπερβολικό σκελετό γύρω από τα μάτια και τα εμπνεύστηκε από τις μοναδικές μάσκες που είδε ενώ ταξίδευε στη Βενετία της Ιταλίας.

Παρόλο που είχαν ένα απροσδόκητο σχήμα, τα πρώτα κομμάτια αυτών των γυαλιών είχαν αρκετά απλά πλαίσια και μόλις το 1940 οι κατασκευαστές άρχισαν να προσθέτουν διάφορα διακοσμητικά στην επάνω γωνία των πλαισίων τους.

Επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα ή κάντε κλικ στο Cosmoptical στην κατηγορία γυαλιά Cat eye, για να αποκτήσετε υπέροχα γατίσια γυαλιά ηλίου ώστε να προστατεύσετε τα μάτια σας με στυλ.


Χρήσιμοι σύνδεσμοι