Αθλητικά Γυαλιά Ηλίου: η Νέα Τάση της Μόδας για Chic Εμφανίσεις

Αθλητικά γυαλιά ηλίου γυναικεία και ανδρικά: Οι δεκαετίες των 80’s και 90’s έχει επιστρέψει δυναμικά στον κόσμο της μόδας. Πώς θα μπορούσε να λείπει η νέα αυτή τάση και στα γυαλιά ηλίου;

Αντίο λοιπόν μικροσκοπικά γυαλιά! Νέοι τύποι σκελετών σε μεγάλα μεγέθη και αεροδυναμικά σχήματα, με πολωτικούς ή με απλούς απορροφητικούς φακούς, που θυμίζουν τις δεκαετίες των 80’s και 90’s σε αθλητικά σχήματα, κατακτούν την αγορά.

Μία παρεξηγημένη κατηγορία γυαλιών ηλίου που κάποτε συναντούσες στους ποδηλάτες και τους σκιέρ, τώρα γίνεται τάση. Πολλοί διάσημοι επιλέγουν σε επίσημες εμφανίσεις τους να φορέσουν αθλητικά γυαλιά, όπως η Gigi Hadid, ο Pharrell Williams, η Kim Kardashian West,

Φωτογραφία Kim Kardashian με αθλητικά γυαλιά ηλίου

αλλά και η Πριγκίπισσα Άννα (Anne, Princess Royal, KG, KT, GCVO, QSO, CD) σε μια επίσημη εμφάνισή της στην έκθεση λουλουδιών του Λονδίνου επέλεξε αθλητικά γυαλιά ηλίου για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της.

Οι πασαρέλες επίσης έχουν γεμίσει με μοντέλα που υποστηρίζουν την παρουσίαση των νέων κολεξιόν, καθιερώνοντας συγχρόνως την νέα τάση των αθλητικών γυαλιών ηλίου, βασικό αξεσουάρ για την ολοκλήρωση του στυλ αλλά κυρίως για την προστασία της όρασης μας.

Η Carrera είχε πάντα σχέδια γυαλιών ηλίου σε αθλητικά μοτίβα. Η φετινή της καμπάνια όμως μας παρουσιάζει σθεναρά την νέα τάση.

Δημιουργήστε ένα statement look με τα unisex γυαλιά ηλίου CARRERA EPICA σε σχήμα μάσκας του σκι, είτε ένα look με λίγο πιο σπορ διάθεση με τα πρωτότυπα CARRERA 5046/S

Κομψή και στην γυμναστική με τα γυαλιά της νέας συλλογής της Illesteva που προτίμησε η ηθοποιός και μοντέλο Kylie Gener.

Όλες οι καινούργιες κολεξιόν πλέον διαθέτουν κομμάτια που θυμίζουν αθλητικά γυαλιά. Άλλα σε πιο κομψές γραμμές όπως το μοντέλο Wintry της Max Mara,

άλλα σε πιο σπορ γραμμές που συνδυάζονται άψογα με ένα πιο κομψό ντύσιμο, όπως αυτά της εταιρείας Tommy Hilfiger.

Δείτε ποικίλα μοντέλα σε επώνυμα γυαλιά ηλίου στρογγυλά σε φιλικές τιμές στο κατάστημα μας. Βρείτε τα πιο όμορφα γυαλιά ηλίου ανδρικά online. Βρείτε γυαλιά ηλίου προσφορές στοκ.