Chiara Ferragni glasses που θα αγαπήσεις

Chiara Ferragni glasses και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου! Η πρώτη συλλογή γυαλιών της διάσημης influencer από το Μιλάνο είναι επίσημα διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας. Συγκεκριμένα, μια ματιά στις φωτογραφίες της στην Ύδρα, αρκεί για σε παροτρύνει να αποκτήσεις το δικό σου ζευγάρι. Η συλλογή αφορά σε γυαλιά ηλίου όσο και σε γυαλιά οράσεως και είναι κομμάτι του fashion brand της Chiara Ferragni. Θηλυκά, με μια δόση glamour και σε προσιτές τιμές, όλα τα γυαλιά μεταφέρουν μαζί τους κομμάτι από το στυλ της. Επιπλέον, πέρα από τα κλασσικά χρώματα (μαύρο & άσπρο), βλέπουμε και χρώματα όπως neon και glitter. Ορθογώνια, Cat Eye και τετράγωνα, είναι ιδανικά για να φορεθούν στην παραλία αλλά και στην πόλη. Επίσης, το αστεράκι και το μάτι – σήμα κατατεθέν του brand της, ξεχωρίζουν και εδώ.

Τα Chiara Ferragni glasses έγιναν γρήγορα sold-out στην Ιταλία. Άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη που έχουν οι Ιταλοί στην Chiara Ferragni, την οποία και πάντα να τους ανταποδίδει. Ας θυμηθούμε τη συγκέντρωση 3 εκατομμυρίων ευρώ μέσα σε 24 ώρες, που οργάνωσε με τον σύζυγό της. Το τελευταίο, έγινε με σκοπό τη στήριξη του νοσοκομείου San Raffaele στο Μιλάνο, το 2020 εν μέσω της πανδημίας COVID-19.

Chiara Ferragni glasses τα δικά μας αγαπημένα

Πάμε τώρα να προχωρήσουμε όμως στα δικά μας αγαπημένα κομμάτια:

  • Τα κοκάλινα γυαλιά ηλίου σε σχήμα Cat Eye, σε ροζ χρώμα και με λεπτομέρειες με γκλίτερ στον σκελετό τους. Αν είσαι fan του girly look και σου αρέσει να τραβάς τα βλέμματα, αυτά τα Chiara Ferragni γυαλιά ηλίου έχουν σχεδιαστεί για εσένα.
  • Επιμένουμε στα γυαλιά ηλίου σε Cat Eye σχήμα, αλλά α) πρόκειται για must της φετινής σεζόν και β) ποιος μπορεί να αντισταθεί στο κίτρινο χρώμα τους που παραπέμπει κατευθείαν στο καλοκαίρι και στις ζεστές ημέρες του;
  • Επειδή όμως και τα γυαλιά οράσεως είναι ένα βασικό αξεσουάρ που δίνουν την έξτρα πινελιά στο στυλ σας, προτείνουμε αυτά με τον ορθογώνιο σκελετό σε μαύρο χρώμα. Σοφιστικέ και εντυπωσιακά μαζί, εναλλάσσονται με τα Chiara Ferragni γυαλιά ηλίου ανάλογα με το αν βρίσκεστε σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.
  • Αν πάλι, θέλετε χρώμα στη ζωή σας, προτιμήστε αυτά τα κοκκάλινα σε τετράγωνο σχήμα, με το γαλάζιο χρώμα τους να θυμίζει θάλασσα και ελληνικό νησί – επομένως θα τα συνδυάσετε άψογα με τις διακοπές σας.

Και λίγα λόγια για το brand της Chiara Ferragni glasses.

Αρχικά, δημιουργήθηκε το 2013 με μια σειρά παπουτσιών που έφτιαξε σε συνεργασία με την εταιρεία Luisa Via Roma. Από τότε, η εταιρεία εμπλουτίστηκε με σειρές ρούχων, αξεσουάρ, κοσμήματα και ρολόγια, έπιπλα και ρούχα για τα παιδιά. Και φυσικά πλέον, κομμάτι της Chiara Ferragni Collection είναι και τα γυαλιά ηλίου και οράσεως.

Από το 2017 υπάρχουν 4 καταστήματα – ναυαρχίδες της εταιρείας, στο Μιλάνο (όπου βρίσκονται και τα κεντρικά γραφεία), το Παρίσι, τη Σανγκάη και τη Σενγκτού. Τα προϊόντα της υπάρχουν σε 300 φυσικά καταστήματα στον κόσμο και φυσικά online.

 

Μπες στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας για να βρεις όλη τη συλλογή!