Επώνυμα γυαλιά ηλίου για τις πιο στυλάτες εμφανίσεις

Επώνυμα γυαλιά ηλίου για τις πιο στυλάτες εμφανίσεις. Η ζέστη κάνει το θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινο και τα καλοκαιρινά ρούχα είναι σε περίοπτη θέση στην ντουλάπα μας. Τι λείπει για να απογειώσει το look μας;

Μα φυσικά επώνυμα γυαλιά ηλίου, τα οποία είναι το απόλυτο statement αξεσουάρ (και) φέτος, ενώ προστατεύουν τα μάτια. Cat eyes με τολμηρές γραμμές, στενά παραλληλόγραμμα, πολυγωνικά, στενά ή oversized. Οβάλ μεταλλικά – κυρίως χρυσά (η δεκαετία του ‘90 επιστρέφει δυναμικά και εδώ) ή με έντονα χρώματα σκελετού γυαλιά. Για παράδειγμα πορτοκαλί, φουξ, κίτρινα, ή off white που μπορούν να συνδυαστούν με χρωματιστούς φακούς σε ροζ, κίτρινο, μπλε. Οι επιλογές όσον αφορά τα χρώματα και τα σχήματα είναι πάρα πολλές.

Γενικά η τάση για τα γυαλιά ηλίου φέτος είναι «όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές». Σας παρουσιάζουμε τις δικές μας προτάσεις και εσείς θα αποφασίσετε τι ταιριάζει στο πρόσωπο, στο στυλ και στη διάθεσή σας!

Οι δικές μας προτάσεις για επώνυμα γυαλιά ηλίου

  • Τα Ray-Ban είναι κλασσική αξία, ίσως η πρώτη μάρκα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε γυαλιά ηλίου. Τα Ray-Ban RB 1970 ξεχωρίζουν λόγω του χρώματός τους. Τα συγκεκριμένα οβάλ, με χρυσό σκελετό είναι διαχρονικά και θα σας συνοδεύουν για πολλά χρόνια. Αν ψάχνεις για γυαλιά με αναγνωρισμένη ποιότητα, αυτά είναι ιδανικά για εσένα, ενώ είναι και unisex.
  • Τα Marc Jacobs MARC, μοντέλο 321/S γκρι χρώματος μπορούν να φορεθούν τόσο από άνδρες, όσο και από γυναίκες. Το γεωμετρικό τους σχήμα και η σπορ αισθητική τους τα καθιστούν τέλεια για κάθε περίσταση.

Μπες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να βρεις την πλήρη συλλογή μας από επώνυμα γυαλιά ηλίου, αλλά και οράσεως!