Μέτρα Προστασίας για τον Covid-19 -Η υγεία σας η μοναδική μας προτεραιότητα!

Αγαπημένοι μας Cosmoptical‘s,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες που έχουμε πραγματοποιήσει ως @cosmoptical δεδομένης της κατάστασης που διανύουμε. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.cosmoptical.gr λειτουργεί κανονικά και προτεραιότητα μας είναι η εξασφάλιση της υγείας σας και όλου του #cosmopticalteam που δουλεύει σκληρά. Για αυτό τον λόγο έχουμε προβεί στα εξής μέτρα προστασίας:
✔️ Τα δέματα με τα προϊόντα που προμηθευόμαστε παραδίδονται από την εταιρεία courier έξω από την πόρτα μας και στη συνέχεια οι κούτες μας ψεκάζονται με απολυμαντικό σπρέι.
✔️ Ακολουθούμε την ίδια πολιτική σε κάθε δέμα που ετοιμάζουμε για εσάς. Τα δέματά μας παραδίδονται με απόλυτη ασφάλεια στην εταιρεία courier η οποία  με τη σειρά της έχει προσαρμόσει τις διαδικασίες παράδοσης για να εξασφαλίσει ότι γίνονται με ασφαλή τρόπο.

✔️ Από την ομάδα μας γίνεται χρήση προστατευτικού εξοπλισμού για επαγγελματίες υγείας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικό τζελ) και καθαρίζονται τακτικά όλα τα κοινά εργαλεία (υπολογιστές, πληκτρολόγιο κτλ.) με μαντηλάκια εμποτισμένα με 70° αλκοόλη

Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε με το ίδιο πνεύμα που ξεκινήσαμε πριν από 4 χρόνια!

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω:
– Τηλεφώνου στο κινητό 6982079888 (Viber/WhatsApp)
– Email ? info@cosmoptical.gr
– Instagram
– Facebook

Φροντίστε τον εαυτό σας, γιατί η υγεία σας είναι δώρο, ήταν και χθες και θα είναι και αύριο!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και προτίμηση σας αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Έλσα,
Γωγώ,
Φαίη,
και όλοι όσοι συνεργάζονται με το Cosmoptical.