Τα καλύτερα παιδικά γυαλιά ηλίου

Μήπως ψάχνεις για τα καλύτερα παιδικά γυαλιά ηλίου; Στο Cosmoptical έχουμε μεγάλη ποικιλία ακόμη και για τους μικρούς μας φίλους. Η προστασία των ματιών από τον ήλιο είναι απαραίτητη, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της έντονης ηλιοφάνειας. Συγκεκριμένα, η ανάγκη για προστασία είναι ακόμα πιο σημαντική για τα παιδιά, καθώς τα μάτια τους είναι περισσότερο ευαίσθητα στον ήλιο. Αυτό συμβαίνει επειδή τα μάτια τους δεν αναπτύσσουν γρήγορα μηχανισμούς απορρόφησης της βλαβερής UV ακτινοβολίας. Έτσι λοιπόν, οι μικροί μας φίλου θα πρέπει να φοράνε γυαλιά ήλιου ακόμα και αν είναι σε εξωτερικό χώρο με σκιά. Επιπλέον, τα παιδικά γυαλιά ηλίου βοηθούν στην ελάττωση της καταπόνησης των παιδικών ματιών ή την απομάκρυνση ακαθαρσιών από τα μάτια.

Στο κατάστημά μας θα βρεις τα καλύτερα παιδικά γυαλιά ηλίου που όχι μόνο παρέχουν προστασία, αλλά κολακεύουν και την εμφάνιση. Η συλλογή μας διαθέτει τις κορυφαίες μάρκες της αγοράς, στα πιο ξεχωριστά σχήματα και χρώματα!

Οι προτάσεις μας για τα καλύτερα παιδικά γυαλιά ηλίου.

Παρακάτω θα προχωρήσουμε στην παρουσίαση των δικών μας προτάσεων:

  • Το παιδί σας έχει ανάγκη την ίδια προστασία με εσάς και αυτά τα Havaianas, μοντέλο PARATY/S αποτελούν ιδανική περίπτωση. Διαθέτουν κοκάλινο σκελετό, funky χρώμα και θα κάνουν το παιδί σας να μην θέλει να τα αποχωριστεί.
  • Τα Cat Eye γυαλιά ηλίου της Vogue Junior δίνουν στυλ και ύφος…vogue στα παιδιά. Χάρη στους άθραυστους φακούς τους θα νιώθετε μια επιπλέον ασφάλεια, καθώς μια στιγμή απροσεξίας του παιδιού σας δεν θα κοστίσει!
  • Γονείς και παιδιά μπορούν να κυκλοφορούν με παρόμοια γυαλιά ηλίου, δίνοντας μια επιπλέον δόση cuteness στην έξοδό σας. Τα Invu, με μεταλλικό σκελετό σε σχήμα πεταλούδας θα ταιριάξουν ιδανικά με τα δικά σου γυαλιά ηλίου με μεταλλικό σκελετό.
  • Το κλασσικό σχέδιο της Ray-Ban σε σχήμα πιλότου βγαίνει και σε junior έκδοση. Αυτό το διαχρονικό σχέδιο προσφέρει αναγνωρισμένη ποιότητα και δυναμικό στυλ.

 

Μπες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να βρεις την πλήρη συλλογή από παιδικά γυαλιά ηλίου!