Breaking News: Τα γυαλιά ηλίου Quay Australia ήρθαν στο Cosmoptical!

quay australia γυαλια ηλιου

Το καλοκαίρι είναι εδώ, ο ήλιος λάμπει, έχεις φορέσει τα καλοκαιρινά σου, αλλά σου λείπει κάτι: χρώματα.

Η εποχή επιτάσσει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, που ολοκληρώνει το look σου, ελαφρύς καθρέφτης ή floral πλαίσια, σε στρογγυλό σχήμα; Εσύ θα αποφασίσεις. Ψάχνεις επώνυμα γυαλιά ηλίου χωρίς όμως να πρέπει να πληρώσεις το “επώνυμο”;

Τα Quay (προφέρετε key) Eyewear Australia σου προσφέρουν αυτό ακριβώς. Προσιτές τιμές, χαρά, χρώματα, σχέδια πλήρως εμπνευσμένα από τα μεγάλα φεστιβάλ μουσικής.

Η ιστορία τους είναι απλή αλλά συγχρόνως εμπνευσμένη. Το 2004, στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, η Linda και ο Allen Hammond, ιδρύουν το brand. Εραστές της μουσικής, δημιουργούν γυαλιά σε προσιτές τιμές, σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων, με πρωταρχικό γνώμονα την ποιότητα.

Το 2009 ο Zak, γιος των ιδρυτών συστήνει το brand παγκοσμίως.

Το motto των Quay Australia: “Η Ζωή είναι μικρή για συμβιβασμούς”, οπότε και κάθε νέο σχέδιο είναι μοναδικό. Κάθε σχέδιο έχει το δικό του όνομα που σε βοηθάει να διαλέξεις ανάλογα με τη διάθεσή σου.

Τα Quay Australia είναι γνωστά ακόμα και στους top celebrities παγκοσμίως, Lady Gaga, Gwen Stephanie, Jennifer Lopez, Cara Delevigne, Beyonce, και πολλοί ακόμα.


Cosmoptical γυαλιά ηλίου εκπτώσεις.


Beyonce Quay Australia
μεγαλα γυαλια ηλιου για γυναικες

Τα γυαλιά ηλίου Quay Australia έχουν διανύσει μεγάλο δρόμο, όμως δεν ξεχνούν τις ρίζες απ’ όπου προέρχεται η έμπνευσή τους. Τα ατελείωτα καλοκαίρια στην Μελβούρνη και η έμπνευση που προέρχεται από τα μουσικά φεστιβάλ της περιοχής. Το Brand σήμερα υπάρχει σε περισσότερα από 2000 καταστήματα ανά τον κόσμο και πλέον θα τα βρίσκετε και στο Cosmoptical – Έλσα Δημίου στην Μ.Αλεξάνδρου 22 στη Δράμα ή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.cosmoptical.gr.