Η Kendall Jenner με Εντυπωσιακά Γυαλιά Ηλίου Versace!

Η Kendall Jenner με γυαλιά ηλίου Versace! Ο οίκος Versace επέλεξε το supermodel Kendall Jenner, για να παρουσιάσει τη Limited Edition συλλογή του στα γυαλιά ηλίου. Το θέμα της καμπάνιας είναι ο τρόπος επικοινωνίας και η σημασία να παραμένουμε συνδεδεμένοι, στην ψηφιακή εποχή.

Η καμπάνια γυρίστηκε από το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο Mert και Marcus, και επικεντρώνεται στη δύναμη της τεχνολογίας με έναν φουτουριστικό τρόπο. Εκτός από την προτότυπη αυτή ιδέα και την επιλογή της tv Star Jenner / Kardashian, τα γυαλιά ηλίου της συλλογής Versace, ξεχωρίζουν πραγματικά γιατί είναι απίστευτα cool και σύγχρονα.

Η Jenner φοράει τα εκκεντρικά γυαλιά ηλίου Medusa Icon Shield VE4393, με το περίφημο χρυσό λογότυπο Medusa σε κάθε βραχίονα. Το μοντέλο διατίθεται με δύο μαγνητικούς φακούς, έναν σκουρόχρωμο και έναν πιο φωτεινό, που σας επιτρέπουν να τους εναλλάσσετε εύκολα. Αυτά τα αντισυμβατικά γυαλιά Versace, συνδυάζουν κάποιες από τις μεγαλύτερες τάσεις, τα γυαλιά τύπου μάσκα και τον φουτουριστικό σχεδιασμό.

Η Kendall με τα εκκεντρικά γυαλιά ηλίου Medusa Icon Shield VE4393

Η Jenner φοράει τα επίσης oversized κοκάλινα γυαλιά ηλίου Versace VE 4387, που αν και δεν τολμούν σε σχήμα όπως άλλα γυαλιά ηλίου της συλλογής, με το διαχρονικό τους στιλ και σχήμα, εκπέμπουν πολυτέλεια και γοητεία σε όποιον τα φοράει.

Τα χρώματα που συναντάμε στα επώνυμα γυαλιά ηλίου, είναι το κλασικό μαύρο, το δυνατό λευκό αλλά και το ημιδιάφανο ρουμπίνι και σμαράγδι. Η εμβληματική Medusa στους βραχίονες, οι πολύτιμοι λίθοι και οι χρυσές λεπτομέρειες, είναι τα χαρακτηριστικά της συλλογής των γυαλιών ηλίου του οίκου Versace.


To Χαμόγελο του Παιδιού & Το Cosmoptical

Η Kendall Jenner με τα Versace Medusa Icon Square σε μαύρο χρώμα.

The Medusa Icon Collection

Τα φουτουριστικά οβάλ γυαλιά ηλίου Versace Signature Collection, εμφανίστηκαν στις ανδρικές πασαρέλες του οίκου.

Είναι μεγάλου μεγέθους και με έντονες καμπύλες γραμμές. Οι χοντροί βραχίονες τους είναι διακοσμημένοι με τη χειρόγραφη υπογραφή του Gianni Versace. 

The GV Signature Collection

Επέλεξε online από το Cosmoptical τα limited edition γυαλιά ηλίου του οίκου Versace ή επισκέψου το φυσικό μας κατάστημα!